Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.........O......

Czy starsze kobiety fantazjują o młodszych mężczyznach?

Polecane posty

Gość B.........O......

Czy starsze kobiety fantazjują o młodszych mężczyznach?

Gość Zuzanna Amelia !!!
Chcialbys ... ?

Gość zabawka..
:P

Gość aliCjaaaaaaaa
Hmmmm odp. powyższa mówi stanowczo "NIE" jednak myślę, że odp udzielał pa po 50-tce i ma kompleksy:) Kobiety są różne i jedne o tym fantazjują inne nie, ale znaczna ilość pewnie to robi.

Gość olufa7777
Ja tak:) he

Gość fiutkowy67
Bez wyjątku każda!

Gość ale precyzyjniej
Dla mnie twoje pytanie jest mało precyzyjne....bo o co ci chodzi z tymi fantazjami? Bo tak realnie kobiety moga sobie fantazjowac jak lubią, a fantazje nie muszą dotyczyć mężczyzn, a zwłaszcza młodych mężczyzn, fantazje nie musza miec charakteru erotycznego i nie musza dotyczyć seksu. Przecież starasza kobieta jeśli wyswietla sobie zajmujący film w glowie oparty o marzenia i oczywioscie fantazje, to jednoczesnie w tych marzeniach ona jest tez odmieniona i zwykle widzxi siebie młodszą, z czasów gdy była młodą dziewczyną, a czy młoda dziewczyna marzy o starych facetach? NIE Wiec w jej fantazji ona jest młodziutka i zadaje się tyulko z młodym księciem z bajki, na tym polega czar fantazji. Wiec na twoje pytanie odpowiem....że starsza kobieta nie fantazjuje o młodszych mężczyznach, ale starsza kobieta jako łoda dziewczyna w swej fantazji zadaje się wyłącznie z wyfantazjowanym młodym księciem. A jeśli pytasz czy kobiety potrafia fantazjować o konkretnych znajomych mężczyznach, nawet tych młodych....to odpowiedź brzmi......TAK, potrafią fantazjować , bo dlaczego nie? Przecież to tylko fantazje.

zależy co masz na mysli mówiąc starsza...ja mam 28 lat i nigdy nie fantazjowalam o młodszym,,nie lubię młodszych facetów