Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samamcia

Czy to nie za zimno ?

Polecane posty

Gość Ferdynannda
Nie ze zdrowa norma, tylko piszę ze swojego punktu widzenia, bo z czyjego mam pisać? Dla mnie 15 stopni do spania to zimno, 16 może byc, 17 jest ok. Póki przy otwartym oknie utrzymuje się w pokoju temperatura 16-17 stopni, śpię przy otwartym, potem już wietrzę w dzień, ale na noc zamykam. W zimie to już nawet nie wietrzę w dzień, tylko na 10 minut przed spaniem otwieram, bo inaczej by mi całe mieszkanie wyziebiło. To przecież wszystko zależy od temperatury na zewnątrz

Gość Ferdynannda
I też nie wiem, jak można lubic 23-25 stopni w pomieszczeniu, kiedykolwiek. A zwłaszcza takie "ogrzewane" 23-25 stopni. Ale są tacy ludzie i już, i mają prawo. Swoją droga, ciekawa jestem, skad sie bierze takie upodobanie do takich a nie innych temperatur. Myślałam, ze z domu, z przyzwyczajenia, ale np. ja lubie raczej chłodno, tak do 20 stopni w pomieszczeniu max, a najlepiej 18-19, a moja siostra ciagle marznie i musi mieć dużo cieplej

Gość Samamcia
Dziekuje za wszystkie wypowiedzi.To nie jest zadna prowokacja,po prostu mam tako sytuacje... Maz poszedl juz spac i..zamknal okno ;). Zobaczymy ile dni wytrzyma :P.

Gość an2anet
najlepsza temp to 21-22 stponie w 15 to i mi zimno a co dopiero dziecku

Gość rozwódkaaaaaaaaa
samamcia wesz, dla magazynów z artykułami przemysłowymi jest min 16 deg C w ustawie, a Ty sie pytasz o 15 dla dziecka??? Pojebało was?????????????????

Gość pchla szachrajka
Ale to sa normy do pracy, a nie do spania

Gość no wlasnnie dziwne
"A zwłaszcza takie "ogrzewane" 23-25 stopni. Ale są tacy ludzie i już, i mają prawo. Swoją droga, ciekawa jestem, skad sie bierze takie upodobanie do takich a nie innych temperatur. Myślałam, ze z domu, z przyzwyczajenia, ale np. ja lubie raczej chłodno, tak do 20 stopni w pomieszczeniu max, a najlepiej 18-19, a moja siostra ciagle marznie i musi mieć dużo cieplej" Ja lubie taka temperature 23 - 25 stopni, ponizej 22 stopni zwyczajnie marze. W nocy 19 stopni i ok, 18 moze... ale nie nizej. Za to cale zycie marzlam, rodzice otwierali mi okno na sile - brrrr. Do dzis jak do nich jade to zawsze [procz lata] chodze u nich w polarze a moja matka wiecznie na boso bo ej goraco; ja od dziecka chowana bylam w chlodnym i zawsze bylo mi zimno wiec to nie kwestia wyniesiona z domu rodzinnego

Gość a twojey dizecku jest zimno
i choruje czy dobrze mu sie spi i jest zahartowe? Moim zdniaem jak dzieko zdrowxe i nie ma problemow ze snem to mzoe spac w takiej temperaturze.