Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzotyczna22

sprzedam mleko gerber 2 + gratisy

Polecane posty

Gość egzotyczna22

sprzedam bardzo tanio mleko gerber 2 (2 opakowania).do tego dorzucam 14 porcji mleka gerber 2 i 3. kontakt marika198710@wp.pl gg 37401758

Gość ojojoj nieładnie
już zgłaszam do s...com

Gość loulou mała lou
a kto kupi mleko dla niemowlaka z niepewnego źródła..? Czy ty kupisz np. pieczywo od baby stojącej na rogu parku? Ja bym nie kupiła. tylko w sklepie gdzie obowiązują normy związane z przechowywaniem produktów, gdzie są kontrole sanepidu i wiem, ze w razie czego mogę rościć prawa do zadośćuczynienia, gdy okaże się, że produkt potruł moją rodzinę. Takich rzeczy nie sprzedaje się na forum internetowym :O

wystaw na Allegro, przecież mleko jest oryginalnie zapakowane, nie otwierane, jest data ważności. Otrzymala je ze streetco...ma wiec na pewno jest ok i na pewno sie sprzeda.Wystaw za 20 pln.

Gość egzotyczna22
motylla85 dzieki za rade.wystawie na allegro. tutaj ludzie sa zalosni. to jest mleko orginalnie zapakowane,nie otwierane,dostalam je ,a sprzedaje bo corka pije bebiko.data waznosci jest do 02.2013.

Gość egzotyczna22
No People No Cry.kk co ty wypisujesz.nie znasz mnie to i nie oceniaj. jestem uczciwą osobą. mleko jest od streetcom.a ty babo z ojojoj nieładnie sobie zglaszaj.mam to gdzies.duzo jest ogloszen mleka gerber ze streetcomu .... normalnie ludzie tutaj sa zalosni. wystawie na allegro

Gość z tego co pamiętam
w regulaminie streetcom jest zapis o absolutnym zakazie sprzedaży! Gdzie tu uczciwość? Jak wypełnisz ankiety? Oczywiście powymyślasz. A to że inni kradną, Ty też musisz?