Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black_Cherry

Czy to możliwe.??

Polecane posty

Gość Black_Cherry

Witam :) Podejrzewam że było już sporo takich wątków, i owszem przeczytałam kilka z nich. Jednak wolę zapytać indywidualnie i opisać całą sytuację. Aa więc.. 16.10.2011 kochałam się z moim narzeczonym. Były to wtedy moje dni płodne. Naszym środkiem antykoncepcyjnym była prezerwatywa, która niestety tego dnia ''nawaliła''. Okres powinnam dostać 08.11.11/09.11.11 ..jednak opóźnił się i dopiero dostałam 14.11.11r. Rano było takie jasno-różowawe plamienie. Jakoś tak w połódnie pojawiło się krwawienie ale mniej obfite niż zwykle. Na dzień dzisiejszy mój okres nie jest tak obfity jak to zwykle miałam podczas normalnej miesiączki. Zwykle podpaskę zmieniałam około 6/7 razy dziennie, teraz wystarczy że zmienię z 3 razy. Czy jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży.?

Gość Black_Cherry
ale to nie to samo krwawienie co zazwyczaj

Gość dziecko najpierw naucz się
zasad ortografii, a później pisz na forum!!! A tak na marginesie, to nikt tu nie jest wróżką i Ci w dupę nie zaglądnie!!! Zrób sobie test i będziesz wiedziała analfabetko!!!

Nie to samo ale jest... Dla pewności możesz zrobić test ciążowy lub badanie z krwi beta hcg i będziesz wiedziała na 100%

Nie to samo ale jest... Dla pewności możesz zrobić test ciążowy lub badanie z krwi beta hcg i będziesz wiedziała na 100%

A ja w pierwszych tygodniach ciąży miałam @, ale właśnie krótszą. Nie planowałam dzidziusia ale też nie brałam żadnych tabletek itp. Gdyby nie nieustające wymioty, do głowy by mi nie przyszło, że w ciąży jestem :).

Gość Black_Cherry
Test już jeden zrobiłam, jednak jak się później dowiedziałam było za wcześnie. Oczywiście wynik negatywny. Jednak od jakiś 2 tygodni mam zawroty głowy, mdłości, wzmożony apetyt oraz podwyższoną temperaturę ciała..

Skoro niektóre miały okres w ciąży to i w Twoim przypadku tak może być. Ją nie miałam zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie

Skoro masz takie objawy to może to i ciążą powtórz test z porannego moczu a najlepiej idź na bete

Gość Black_Cherry
Ciekawa jestem jak to 'krwawienie' będzie wyglądało jutro.. Prawdę mówiąc nie miałabym nic przeciwko żeby zostać mamą.

Gość Black_Cherry
zrobiłam się też strasznie humorzasta.. *mam ochotę na śledzie :D *

Gość Black_Cherry
Zobaczymy co czas pokaże, ale i tak dziękuję :) Aa Ty w którym miesiącu jesteś.?

Gość Black_Cherry
nie wiem skąd wywnioskowałam że w ciąży jesteś, przepraszam.

Gość Black_Cherry
Oj to gratulacje :)

Gość Black_Cherry
Oczywiście że dam znać. Dziękuję że odpowiedziałaś :)