Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekmaduzy problem

Buty na szpilkach

Polecane posty

Gość darekmaduzy problem

Mam trochę dziwny problem moja dziewczyna już zawsze kochała się w szpilkach, a teraz bardzo mnie zaskoczyła mówiąc mi pewnego wieczoru że kupiła mi buty do zabawy (kozaki na 10 cm szpilce), bardzo się zdziwiłem ale myślę spróbuję, 3 dni później dopiero przeżyłem szok jak mi dziewczyna powiedziała może byśmy poszli na spacer w szpileczkach kategorycznie odmówiłem, ale najgorsze że nie wiem co o tym myśleć tym bardziej że chcemy się pobrać w maju przyszłego roku, teraz to mam dylemat co mam zrobić ????

Gość mężczyzna w sukience.
potem ubierze cię w pończochy, za jakiś czas w spódniczkę, potem pomaluje a nakoniec utnie fiuta! Ona jest lesbijką! Ale nie jeden facet tylko może pomarzyć o takiej dziewczynie.

Gość darekmaduzy problem
AŁA, na to bym nie wpadł, no nie wiem czy to aż tak dobrze to raczej nie jest dziewczyna na całe życie, tylko jak ja to rodzince wytłumaczę na wypadek jakbym miał się z nią rozstać.

Gość Urughaijka
O_o podnieca cię jak to piszesz?

Gość mężczyzna w sukience
jesli znajdziecie konsensus to może to być całkiem trwały i udany związek. Pod warunkiem, że tobie też to się (s)podoba

Gość darekmaduzy problem
raczej się tego boję - tak szczerze to byłbym zadowolony jak kilka osób napisało by mi odejdź od niej, podjęli za mnie decyzję, jakoś sobie sam poradzę. ok. dzięki

Gość Urughaijka
a nie mozesz po prostu sie na to nie zgadzać? :/

Gość mężczyzna w sukience
Możesz z niąw zamian wiele utargować. Albo, jeśli baaardzo ci to nie leży postawić warunek, którego ona nie bedzie chciała/mogła spełnić (np., że ona się zgoci u ciebie na PA a sama sobie zafunduje VCH).

Gość darekmaduzy problem
Jak odmówiłem to wiedzę że momentalnie zmienia się jej nastrój jest smutna i obrażona na razie w domu jej troszeczkę pozwalam ale na zewnątrz nigdy w życiu zbyt mała miejscowość jakby nas ktoś widział to do tygodnia wiedzą wszyscy.

Gość Urughaijka
lubisz to i tyle

Gość darekmaduzy problem
sam do końca nie wiem czy to lubię, nowe rzeczy są zawsze ciekawe sam bym nigdy na to nie wpadł, zobaczymy za 2-3 miesiące odpisze w tym temacie czy się przyzwyczaiłem czy nie .... :)