Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana und załamana

Tak się sobie przyglądam i wiecie co? Jestem chyba brzydka

Polecane posty

jak wypłynie to zgłaszam na policje, proste

jezuu tyle fot juz dostałem i nigdzie tego nie umiesciłem : ) to juz porzadnego i szczerego sosa policja strasza :D

ok sosie wysłałam, nie nabijaj się tylko, ok?

dostane jakąś odpowiedź czy nie? Czy to poszło w próżnie?

po pierwsze masz dobra sylwetke bo jestes szczupła wiec plus do tego biust ok wiec bardzo ładnie to współgra :classic_cool: chyba wysoka jestes ile masz cm? twarz na pewno nie jestes brzydka to na bank powiedzmy jest srednia, plus za brunetke :P zacznij sie ubierac jak kobieta a nie dziewczyna : ) mozesz sie bez problemu odpicowac na niezła sucz :D tyle ode mnie :D

ee no tak ale nochal paskudny nie oszukujmy się. Twarz średnia? Moim zdaniem w skali od 1 do 10 jakieś -1 Kobieco? a jak według ciebie jest kobieco?

jakieś 176

chyba nie widziałaś brzydkich ludzi :D no nos masz na koncu taki grubszy ale liczy sie całosc a nie poszczególne elementy : ) twarz masz srednia a i tak patrzec to wgl bez makijażu wiec mozesz to nadrobic : ) kobiecy ubiór no sa tutaj na kafe specjalistki od tego to na pewno ci doradza....po prostu ciuchy bardziej seksowne mniej tych kolorowych koszuleczek itp

Gość bsa, wertyp,babeczki
ja też jestem ale szczerze to mnie to lata.Teraz takie czasy że ranking cycków , figur i wszystkiego.I każda prawie jak sie zrobi to jest podobna do każdej( zwłaszcza solarki i te po botoksie).Znajdz swój styl , nadbij osobowością.Zreszta wydaje mi się ,że make upem i ciuchami z każdej prawie mozna zrobic laskę.(no chyba że waży 100 kg) to już cięzko.

wpisałam w google f23 i się przeraziłam nieco. cholera mozilla jeśli tu jesteś i zobaczę że gdzieś wstawiłeś moje foty uprzedzam, że sprawa ląduje na policji. cholera no, szlak by to

dobra sosie to jestem brzydka czy nie. oceń konkretnie i nie lej mi tu wody

Gość wilgotna kasia
chcesz spotkać miłość życia poznać nowych znajomych ...:) zarobić na dostatnie życie.. polecam showup.tv/pp/stv1982

Gość mozilla firefox444444444
heheehheehehheheheehehhe dobre. przeciez obiecalem ze nikt poza mna ich nie zobaczy, a ja slowa dotrzymuje...

albo inaczej :D mozesz cieszyc sie z 3 powodów ... za to ze jestes brunetka za to ze jestes szczupła za to ze masz atrakcyjny biust :P

na 2 raz się 10 razy zastanowię, zanim mi przyjdzie do głowy taki głupi pomysł

dobra. po 1. wysoka jestes, a przynajmniej taka sie wydajesz w odniesieniu do reszty osob na zdjeciu 2.na fotce w rozowym, z tymi dziewczynami podobasz mi sie najbardziej z nich wszystkich 3co to za siniaki pod koanami masz? 4. faktycznie masz duzy nos, ale napewno Cie nie szpeci 5 zz jakiego jestes wojewodztwa 6 w mojej prywatnej skali daje ci 6/10 7 chetnie bym Cie przytulil PS CO tam takiego strasznego wyczytalas na temat f23 heheheheheeeheh

wiec juz nikomu nie wysyłaj fot bo bez problemu kogos sobie znajdziesz a jesli dodatkowo bardziej zadbasz o siebie to mozesz nawet wyrwac jakiego przystojniacha ;)

poza tym plus za to jestes szczupla i wydaje sie ze maszz niezly biust

aa no i na f23 nie siedza sami psychole ehehh choc faktycznie troche ich tam jest. z jakiego rejonu polski jestes?

siniaki po prostu, w pracy sobie nabiłam czy nie szpeci? no nie wiem, uroku to mi on na pewno nie dodaje 6 na 10 to chyba niezłe :P idę schować sznur z lubelskiego, ale to mało istotne o forum się nie wypowiadam,szok! pisujesz tam?

głównie czytuje czasami jak mi sie nudzi, czasami naprawde smieszne teksty tam wypisuja, ogolnie specyficzny klimat no nic ja spadam do dalszej nauki, pa i trzymaj sie, wedlug mnie jestes w miare ladna i atrakcyjna, takze mozesz schowac sznur....

dzięki sos, miły jesteś ja ma pewne wątpliwości, no ale czas zweryfikuje. Najwyżej kupie sobie kota :)

skończ fandzolić bejbe...:D ubierz sie porządnie i wymaluj a bedziesz uwodziła mezczyzn ;)