Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hillly

jak wybrać DOBREGO faceta?

Polecane posty

Gość hillly

Czy sa jakies cechy ktore sprawiaja,ze facet bedzie mial sklonnosc do bycia mniej wiernym i dobrym dla swojej partnerki?ostatnio zawodzi mnie intuicja:-( poradzcie jak znalezc dobrego faceta

Gość fiutkowy67
Zajmnij się radiestezją to sprawdzisz wahadełkiem!

Gość e56536
po ilosci towaru:O

Gość dobry to znaczy świeży
tani i markowy zakupy grupowe

Jaki dla ciebie to dobry facet? Z doswiadczenia wiem ze na tych ludzi co sie najmniej zwraca uwage sa najbardziej wartosciowi. Czyli osoby cichsze maja najczesciej bogate wnetrza ale tez sa bardziej wrazliwi na otoczenie.

Gość lajla90
Ja już powoli tracę nadzieję, ze spotkam "dobrego" faceta, widocznie nie jest mi to dane, ale cóz sama nie jestem święta.

Gość lajla90
Jeśli to bylo do mnie, to nie w tym rzecz. Nie szukam wcale, bo mam faceta.

Gość malikkkk
nie ma dobrych w tych czasach

sa tacy ;) tylko przeważnie nie sa tak atrakcyjni przez to sa niezauważalni przez kobiety

A intuicja nigdy nie zawodzi, przynajmniej moja męska, tylko ja jej nie zawsze słucham i później są jaja.

Gość odrzucaj złych
to chyba jedyny sposób aby zwiększyć szansę znalezienia dobrego faceta...trzeba eliminować tych złych...o ile jestes w stanie rozpoznac kto jest zły, a to jest bardzo trudne pozostanie ci jakaś pula facetów którzy maja większe szanse być dobrymi....a potem to już los szczęscia albo się trafi ślepej kurze złote ziarno ...albo nie trafi Właśnie tylko takie masz szanse jak ta ślepa kura bo nie jesteś w stanie rozpoznać dobrego faceta....zreszta pamiętaj że faceci zmieniają się z czasem...i bywa że ten dobry facet przemienia się w złego faceta ....to proces ..rozwija się przez lata i nigdy nie wiesz kim będzie facet z którym wybierzesz wspólna droge przez zycie Staraj się wybierać dobrego faceta.....ale nawet jak wybierzesz najlepszego według swojej wiedzy....to nie jest gwarancja że on będzie dobry , no może na trochę, ale jaki bedzie w przyszłości? pewnie dziewczyny zawsze wybieraja dobrego faceta i wierza w to.....a okazuje sie że wpadły jak najgorzej czasem wydaje mi się że tylko jakiś układ z siłą wyższa sprawi cud i ...wybrany facet okaże się DOBRY co więc można?.....zaklinac los? odprawiac czary? siegac po magię?.....albo się modlić ????? A do tego dobrych facetów jest niewielu Nie jest też gwarancją że cichy brzydki facet może byc dobry...bo taki może też być potworem odgrywającym się za to że jest brzydki i niepopularny, a swoje kompleksy będzie leczyć na grzbiecie partnerki

Jak wybrać dobrego faceta?? GŁOWĄ!! jeśli kobieta się kieruje tylko pożądaniem lub zakochaniem, to jak gra w totolotka. polecam raz jeszcze używanie głowy.

Gość kobiecie trudno dogodzić ale
ja zawsze trafiałam na tych "złych",typu macho,podobało mi sie to że są stanowczych,konkretni, z twardym charakterem, brakowało mi sie to że maja tak dominujący męski charakter, to błąd! teraz wybrałam sobie facecika ciepłego jak kluska, spokojnego,wiernego,bardzo opiekuńczego i ciepłego,poprostu z sercem na dłoni powiem wam że bycie z takim facetem wcale nie jest łatwiejsze, brak charakteru,zdecydowania i tak zwane "brak jaj" wcale nie jest proste, wiecznie sama podejmuje decyzję,o wszystkim muszę mysleć za dwoje ale w zamian zato mam pewność że mnie nie zostawi to zależy od tego co dla ciebie oznacza dobry facet, bo jesli wiernośc i stabilność to polecam tych drugich,

Gość 54924529
Ci dobrzy to przewaznie takie cieple kluchy,a Ci z ikra,przebojowi sa niestestali w uczuciach,bo mwiedza o swej atrakcyjnosci,wiec albo....albo;P

Gość wole dobrego niz ruchacza
i tyle w temacie.

Gość hillly
Piszcie..

Gość mi mala pomaranczowa
13:41 [zgłoś do usunięcia] wole dobrego niz ruchacza i tyle w temacie. a ja wole dobrego ruchacza:P

Gość hillly
Napiszcie cechy :P

Gość sraniewbanie
nie zdradzajcy , nie babiarz :O

Gość mojeczka8967
TAKI KTÓRY BEDZIE W STANI EUTRZYMAC RODZINĘ I DZIECI. ZARADNY I JESZCZE RAZ ZARADNY. OMIJAJ FACETÓW KTÓRZY ZARABIAJĄ 1300ZŁ.NIE STARCZY NAWET NA OPŁATY.

Gość no to moze
naprawde macie tak niskie mniemanie o nas? to straszne, ktora choc pomyslala o madrosci? zaradnosci? czy tez radzeniu sobie z trudnymi sytuavjami? aparycja portfel i duza kasa tylko tyle? cieniuuutko

Gość mojeczka8967
hahaha,,,miłoscia i uczuciami rodziny nie wykarmisz. więc zejc na ziemie chłopie .

Gość no to moze
zgodze sie z Toba, ale to nie jest najwazniejsze. I dlaczego ja mam zejsc zarabiam nie najgorzej. Co nie jest jakims dla mnie powodem do spoczniecia na laurach. Mam w spore ambiche i tego samego wymagam od mojej drugiej polowki. a nie tylko wyciagnietych lap"daaj"

Gość koks76
ale sperma zone wykarmie

Gość opilusia9676
ale przyjdzie czas kiedy zona bedzie rodzic dzieci,wtedy ty bedziesz ich utrzymywał.

Gość koks76
zone karmie spermą , a dzieci mlekiem żony ..

Gość no to moze
urlop macierzynski? przerwa kilku letnia? owszem! bede utrzymywac, ale nie wydaje Ci sie, ze malzenstwo to nie robienie dzieci na hura? Mozna byc razem do czegos dojsc!