Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiwdasdjskajxkd

Wejdźcie, błagam

Polecane posty

Gość jiwdasdjskajxkd

Rodzice od kiedy tylko pamiętam wyzywają mnie od najgorszych, biją czasem, grożą, wrzeszczą, jak zaczęłam dojrzewać to wmawiali mi, że jestem brzydka i gruba. W szkole nie nawiązuję zbytnio kontaktów. Ostatnio usłyszałam, że się komuś podobam. Nie wiem, jak taka osoba jak ja może się komukolwiek podobać. Chyba chcieli mnie po prostu pocieszyć, bo widzą, że chodzę smutna.

Gość chcesz moze
Nie koniecznie. Moze mowil ktos prawdę. Niemniej ludzie czesto sa złośliwi wiec uwazaj by ktos cie nie zranił ale nie zamykaj sie tez by tego unikac. Zycie. Ciesz sie płacz kochaj nienawidz. To ludzkie. ;)

Gość jiwdasdjskajxkd
up

Gość jiwdasdjskajxkd
:(

Gość lajla90
Rodzice strasznie obnizyli w Tobie poczucie własnej wartości, napewno spotkasz niejedną osobę, której sie spodobasz :) Ile masz lat?

rodzice są ważni, aczkolwiek nie definiują Cię jako osobę, pamiętaj i nie daj sobie zrobić krzywdy :) i do przodu!

Gość zrezygnowana und załamana
wyprowadź się od nich i odetnij się od tego wszystkiego. Zacznij na swoim a na pewno będzie lepiej. Jeśli jesteś za młoda na razie to przynajmniej będziesz miała jakiś cel w życiu, motywacje do pracowania nad sobą.