Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocketqueen19

mam 19 lat, jestem dziwicą

Polecane posty

Gość rocketqueen19

dlaczego tak boję się 1. razu? im starsza, tym bardziej się tego obawiam. wokoło koleżanki opowiadają na luzie o tym, jedna nawet sie z przyjacielem umawia na przelotny numerek.. a ja to biorę tak na poważnie.. juz sama nie wiem czy czasami za bardzo sie nie napinam i nie przesadzam;/

Gość rocketqueen19
* dziewicą :)

Gość lajla90
Rób tak jak czujesz. Jesli nie jesteś jeszcze gotowa to po co sie spieszyc, z drugiej strony ja sama nie rozumiem robienia z pierwszego razy jakiegoś wielkiego wydarzenia.

Gość stara gwardia
Szanuj się, a kurwiszonów nie słuchaj.

Gość rocketqueen19
ja myslę, że tak generalnie generalnie, psychicznie i fizycznie jestem gotowa. ale jakas taka bariera stoi mi na drodze. no na pewno taka, ze nie mam chlopaka :) a z nowopoznaną osobą nie mogę.. nawet nie wiem ile bym musiala kogos znac, bo nie chcę tak od razu. nie wiem, boję się.. az takiej magii wokol tego tez nie widze. zeby na to nie wyszlo :D ale o prostu to jakies fatum dla mnie. ze boli, ze to cos powaznego itd

Gość rocketqueen19
no to ja sie wlasnie szanuje.. ale z racij an to ze trwam w niespelnionej milosci, juz dlugi i dlugo to potrwa, to zainm znajde milosc kolejna, minie pewnie kilka lat.. i nie wiem.

Gość rocketqueen19
mysle ze 19 lat to odpowiedni wiek.. 20 lat w sumie tez.. taki akurat. tylko zebym komus zaufała.. nie wiem, w sumie, o co to takie wielkie halo? seks to naprawde taka powazna sprawa?

"no to ja sie wlasnie szanuje." "seks to naprawde taka powazna sprawa?" ależ ty się wcale nie szanujesz. po prostu nie masz komu dać dooopy. :o🖐️

Gość rocketqueen19
miałam już parę okazji :) jeśli o to chodzi.. i teoretycznie nawet teraz mam, bo poznałam kogoś i się spotykamy.. ale nie mogę jakoś.

Za dużo myślisz. Ja nie przywiązuję do mojego pierwszego razu wielkiej wagi, ale też nie mam zamiaru robić tego z kimś komu nie ufam (jestem w Twoim wieku). A co robią moje koleżanki to ich sprawa.

Gość rocketqueen19
a pytam WAS, bo nie wiem , wiec jesli powiecie ze to nic strasznego, to na przyszlosc nie bede sie tak obawiala, tylko podejde do tego z wiekszymm luzem

Gość rocketqueen19
wiem, ze za duzo mysle;/ to pewnie i tak bedzie spontaniczne, z kims komu wlasnie bede ufac.. ale znam siebie i wiem ze ze strachu moge nie skorzystac z takiej sytuacji w przyszlosci

"miałam już parę okazji" propozycja to nie to samo co okazja - to tak na przyszłość. :) mam wrażenie, że niektóre panny zakładają topik tylko po to, żebyśmy napisali ZRÓB TOOOO! :D

Gość masterv20
kultura, rocket - skąd jesteście?

Gość rocketqueen19
Posłuchaj :) ja też caly czas uważałam i nadal uważam, że to nic zlego, wręcz to dobre, że się szanuje dziewczyna. Powinno sie to zrobić z kimś komu się ufa, w odpowiednim dla siebie czasie i się tym tak nie przejmować.. i nie ma co zwracać uwagi na otoczenie, szczególnie w dzisiejszych czasach. Także moje myslenie jest takie samo, ale czasaim mnie dopadają takie wątpliwości.. mimo wlasnych poglądaów.

Aaa :D No rozumiem, jak byłam młodsza to czasem się "wkręcałam". Ale jak przestanę wierzyć w miłość to się zacznę zastanawiać co dalej ;) Otoczeniem nie warto się przejmować

Mój Wilk jest na swoim miejscu, cichy i spokojny jak zwykle. A Ty daj mi święty spokój. masterv20, masz inne strony do wyboru np. sympatia.pl lub roksy co wolisz. Dobrej nocy wszystkim🖐️