Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carioca K

Ile prostytutki przeznaczają miesięcznie na wygląd i urodę...?

Polecane posty

Gość Carioca K

Czy są tutaj jakieś panie, które trudnią się prostytucją lub tzw.sponsoringiem? Zawsze ciekawiło mnie, ile takie dziewczyny wydają pieniędzy 'na siebie', swój wygląd miesięcznie? Wiadomo w tej branży wygląd jest bardzo ważny i trzeba w siebie inwestować, a to kosztuje i to nie mało Fryzjer, kosmetyki, solarium, tipsy, fitness, bielizna, ubrania, buty... Drogie panie wypowiedzcie się :) Zaczerpnięte z internetu, z wywiadów z 'divami' i właścicielem agecnji towarzyskiej: 1. W Waszej pracy bardzo ważny jest wygląd. Co robicie, by "przedłużyć sobie młodość"? Dorota: - Kosmetyczka, fryzjer, fitness, basen, tipsy, kosmetyki, od czasu do czasu solarium... Monika: - To wszystko plus co Cozienna pielęgnacja ciała - kosmetyki ujędrniające, balsamy, kremy przeciwzmarszczkowe, depilacja, odpowiednia dieta, dużo ruchu. Obowiązkowo przed spotkaniem makijaż - subtelny, naturalny... Ważny jest też strój, aby był dopasowany nie tylko rozmiarowo, ale także do okazji. I perfumy.... Uwielbiam je - mam całą kolekcję. 2. "Dzisiaj, żeby zarabiać, trzeba w siebie inwestować. Dziewczyny kupują najdroższe kosmetyki, codziennie chodzą na siłownię i jeżdżą do Czech powiększać piersi, odsysać tłuszcz, czy poprawiać nosy, bo tam operacje plastyczne są o wiele tańsze. Dbają o siebie jak gwiazdy filmowe." 3. Ile dziewczyna/dziewczyny wydaje na siebie miesięcznie? - Od tysiąca do 2,5 tys. zł. Kupuje dobre kremy, kosmetyki, chodzi do fryzjera, kosmetyczki, manikiurzystki, pedikiurzystki, na solarium... Musi dbać o siebie całościowo, dlatego raz na miesiąc funduje sobie odnowę biologiczną. Dużo pieniędzy wydaje na kosmetyki nawilżające ciało. Przecież myje się po każdym kliencie, a kąpiel kilka czy kilkanaście razy dziennie bardzo wysusza i niszczy skórę. Większa kasa idzie na operacje plastyczne. Powiększanie i modelowanie piersi to wydatek 6-12 tys. zł, pełniejsze usta można mieć już za 1,5-2 tys. zł. Teraz modne są wydatne kości policzkowe. Dlatego dziewczyny odsysają sobie tłuszcz z pośladków i wszczepiają go w policzki. Dzięki temu tam, gdzie trzeba, są szczuplejsze, a ich twarz nabiera zdecydowanych rysów. Koszt takiego zabiegu to ok. 3 tys. zł.

Gość spina sie ale ma racje
gdybym byla chociaz ladna to bym mogla zostac dziwka, w sumie seks fajna sprawa, a i zarobic mozna

Gość spina sie ale ma racje
nie jestem, nie mam ladnych rysow twarzy, mam nadwage spora, no to niby mozna zrzucic, ok, ale np mam nieladne cycki, mam rozstepy. nie stac mnie na operacje czy jakies hiperdrogie kosmetyki wiec zanim bym na to normalnie zarobila to mi mlodosc minie i tyle bedzie z tej mojej prostytucji :P

Gość Carioca K
Każda potwora znajdzie swojego amatora ;) A tak poważnie, różne są gusta, panowie lubią i odwiedzają różne kobiety, zresztą w tej branży nie ma tylko 'idealnych' kobieta... A ile masz lat, ile wzrostu i wagi jeśli można zapytać?

Gość Carioca K
Bardzo proszę się pod mnie nie podszywać! Założyłam ten wątek, bo mnie to ciekawi, ale jeśli komuś się nie podoba to proszę nie wschodzić i nie komentować głupio

Gość SamotnyLat27
2,5tys miesięcznie na urodę żony - to jest coś Mężowie narzekają, że ich żony nie dbają o siebie, tyją, a tu proszę ile trzeba im dawać kieszonkowego, aby zachowały urodę :D

Gość Carioca K
Jasne, że kobiety mają mnóstwo wydatków, spójrz wyżej ile tego jest(fryzjer - niektóre kobiety muszą chodzić co miesiąc, kosmetyki, a tych używamy naprawdę sporo, niektóre panie chodzą na solarium robią tipsy, do tego fitness, basen czy siłownia, ubrania, buty, jakieś dodatki, torebki, są pani, które lubią w każdym miesiącu kupić sobie coś nowego, kosmetyczka, spa, masaże...)

Gość ot co myzyzka56ert
ja dziwka nie jestem al e ok 2, 500 wycodzi mi

Gość kobieccco na nowo
jelonek zarz chce miec babe ladna przy sobie niech placi...:)## uroda kosztuje:)

Gość ninakaliente
samotny - Dokładnie faceci narzekają, że żony nie dbają a tu ciężko jest zachować wygląd sprzed 10 lat zwłaszcza po urodzeniu dziecka ;) Ja nie mam dziecka ale chodziłam na basen i na siłownię i wiem ile pochłania kasy regularny basen raz w tygodniu przez 10 miesięcy ;/ a jakie cholernie drogie są karnety na siłownie ... a jeśli już się zakupi karnet na basen czy fitness to trzeba iśc bo wazność przeleci, mus to mus. Nie każda babka ma ten komfort że ma z kim zostawiać dziecko

Gość ale pierdoły piszesz
to mznaczy,ze nidy dziwka nie bylas.... Ten ruch to ona ma czas tylko z klientem uprawiac... bo opiekunowi trzeba dzialke codziennie placic,wiec trzeba miec ruch w interesie ,czyli sie ruch ac .... Na operacje zadna kasy nie ma lub nie wyda,to wyjatki,nie slyszalam w branzy o tym...ladna dziewczyna musi miec tylko nawet nie droga ,ale fajna bielizne i szpilki ,jakies sexi fatalaszki,to wystarczy ,wszak on sciaga te bielizne... i o higiene musi dbac i czystosc,ale to podstawa dla siebie juz ,a nie tylko dla niego.. depilacja i owszem,zel pod prysznic,jeden krem,raczej gumy sa wazne do bzykania niz maseczki i inne pierdoly ..solarium,no nie wiem moze niewiele,spalona skora nie jest sexy...naturalnosc sie liczy jak jestes mila i dobrze potrafisz grac i sie sprzedac,to naprawde te pierdoly nie sa wazne... wszystkim i tak sie nie mozna podobac... liczy sie dobre wrazenie ,a nie cena butow i kremu i silikon w cycku... a jak sie jeszcze lubi sex i nie udaje przed facetem dla kasy,to sie ma super powodzenie..... ale takich jest malo,choc one wlasnie maja najwieksze powodzenie... reszta to wypacykowane sztuczne lale ,do ktorych facet pojdzie raz ,a wiecej juz nie... cala prawda o inwestycji w bycie prostytutka... jak jestes inteligentna i mila,a urodzilas sie ladna to ta caala reszta nie ma prawie zadnego znaczenia.. Prawdziwe super prostytutki nie maja nic z wygladu prostytutki ...i nigdy bys nie wpadl na to,ze ona nia jest...ale to musi byc kobieta z klasa,a ta po ktorej to widac,musi byc kiepskai dlatego musi inwestowac w wyzej wymienione przez ciebie pierdoly

Gość Carioca K
Hahahah to Ty piszesz pierdoły, zejdź na ziemię, nie bujaj w obłokach

Gość Carioca K
Proszę, kolejna wypowiedź pani do towarzystwa: 99% prostytutek wydaje na solarium, tipsy, fryzjera, balsamy, perfumy, bielizne i tak dalej, w przeciągu miesiąca więcej, niż przeciętna żona przeciętnego klienta w przeciągu roku...

Gość Mlinka123
Do 'ale pierdoły piszesz': Pojęcia nie masz, jak bardzo się mylisz. Na tym rynku, jak i na większości innych, również jest konkurencja i to niemała. Prostytutka musi być cały czas w formie - figura, kondycja, wygląd... Owszem, facetowi dużo do szczęścia nie trzeba; potwór, nie potwór, byle miał otwór. Jednak gdy przychodzi do płacenia, to tak jak wszędzie, w pierwszej kolejności liczy się nie stosunek seksualny, ale stosunek jakości do ceny. Tym prostytutkom, którym się wydaje, że wystarczy rozłożyć nogi i kasa leci, pozostają same ochłapy i ledwo wiążą koniec z końcem