Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c dfbfgbrtbrt

Zawsze już będę nikim

Polecane posty

Gość c dfbfgbrtbrt

w skzole bylam uwazana za takie g... rude wlosy, okulary, przy kosci, biedna jak mysz koscielna...uczyłam sie dobrze, bez rewelacji ze srednia w granicach 4,5 po szkole sredniej nie dostałam sie na studia a prywatnie nie bylo mnie stac, poszłam do pracy w ktorej jestem do tej pory z marna pensja 1500 ale stała umową. Zeby nie wyjsc z wprawy w uczeniu zrobilam studium policealne z fil. angielskiej, jak mój ojciec dostał prace a ja zaczełam ciut lepiej zarabiac ( bo kiedys to była minimalna) poszłam zaocznie na studia z administracji...mialam tam nawet stypendium. Nikogo nie miałam. Po licencjacie poszlam na mgr na panstwową uczelnie i okazalo sie , ze skoro nie mam znajomosci to nie tak łatwo skonczyc. Miałam juz napisana prace mgr i nie zostałam dopuszczona do obrony przez zawalenie jednego przedmiotu. Brałam dziekanke, warunki i sie nie udalo. Poszłam zrobic podyplomowe studia. Teraz mam 28 lat, mam meza....patrze na inne dzieciaki i zazdroszcze im ze mają dobry start...ja w szkole musiałam popołudniami pracowac by bylo na zycie...w czasie studiow etat i dorabianie...moze jestem zazdrosna ale mam dosc tego, ze sie staram a i tak nic nie osiagam :( nie chce mi sie juz zyc

To co piszesz co małe nic Dziewczyno nie jedna osoba chciała by być na twoim miejscu i by nie narzekała Jak piszesz to masz zapał i ma pewno dojdziesz do wszystkiego sama Jesteś taka młoda jeszcze będziesz sama z siebie dumna tylko poczekaj ze 25 lat Pozdrawiam

Gość drynnn
ale masz męża do którego możesz sie przytulić, a inni nawet tego nie mają

Gość c dfbfgbrtbrt
nie powodzi nam sie z męzem zle ale to dzieki naszej pracy...niestety dla wielu osob to, ze mamy biednych rodzicow swiadczy o naszej przynaleznosci do biedniejszej klasy. Wilele razy dano mi to odczuc. Duzo oszczedzamy ale to nie tak, ze nic nie uzywamy...nie pijemy, nie mamy innych nałogów, nie imprezujemy wiec duzo kasynam zostaje, czasami wychodzimi do kina czy teatru, na jakies zakupy, wczasy itp Mimo to jestesmy uwazani za biedoty i nudziarzy. Mąż jest chory ale nie wie o tym dalsza rodzina bo chyba mieliby niezłe pole do popisu. :( dobija mnie to i ludzie :( ich zawisc i to, ze za pieniadze zabiliby własna matke:(

Gość c dfbfgbrtbrt
mój dziadek, ciotki maja swoje firmy i uwazaja mnie za takiego robola co trzeba nim pomiatac i upokarzac, nie szanuja swoich pracowników, oszukuja ich i wyzyskuja a gdy ja cos na ten temat powiem leca wyzwiska i pod moim adresem

Gość frrrrrrzone
Jesteście oszczędni i to się chwali. Zawsze miałem szacunek do ludzi, którzy żyją skromnie bo chcą do czegoś dojść nie popadając w długi.

Gość przelot_em
zacznij rozwijac się duchowo, bo materializm przesłonił Ci cały świat zapytaj się sama siebie co jest ważniejsze: mieć czy byc ?