Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta1984

niby kocha a każdego dnia nowa rzecz się nie podoba

Polecane posty

Gość Judyta1984

Poznałam bardzo fajnego faceta, spotykamy sie od roku, chcemy razem zamieszkać, oboje jesteśmy doświadczeni przez los (oboje po rozwodzie, bez dzieci) ale problem jest inny. Niby wszystko pięknie ładnie, ale pewnego dnia usłyszałam, ze mogłabym troche schudnąć (przy wzroście 162 cm waże 55 kg)...po kilku dniach powiedział mi, ze lubi duże biusty (mam 75 B)....tydzień temu usłyszałam, że mam za bardzo umięśnione łydki ( trenuje fitness)....poza tym wolałby abym miała dłygie włosy (mam do ramion). Jestem zła....szlag mnie trafia.....po co on to robi..? Czy moze mi jakiś Pan odpowiedzieć na pytanie...?????

Gość nbgnb
nie do końca mu się podobasz.

Gość Judyta1984
w jednym i drugim przypadku zostaliśmy rogaczami....

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Judyta, na pewno odpowiedźjakiegoś pana będzie bardziej wiarygodna, ale z własnego doświadczenia, powiem, że może to być spowodowane tym, że ten typ tak ma. Ja mam dokładnie to samo, powinnam ściąć włosy, chodzić w szarościach bo on tak woli, to tamto, ale z drugiej strony wszystko mu odpowiada, po prostu musi byc jakieś ale, musi dopiąć łatkę.

Gość Judyta1984
masz racje, chodzi zakochany, czepia sie jak czasami odwołam jakieś nasze spotkanie, planuje Andrzejki, Sylwester, wakcje i narty na zimę, czeka na mnie z obiadem....jestem bardzo zabdaną osobą więc trochę mnie bolą jego komentarze...

A ja bym takiego pogoniłą.Poznał Cię taką jaka jesteś więc po chooj teraz próbuje Cię zmieniać i sprawia ból swoimi uwagami.Skoro masz za mały biust,za krótkie włosy i zbyt umięśnione łydki to niech sobie poszuka innej-takiej z wielkimy cyckami i włosami do kostek :O.No co za typ. Albo też przyczepiaj się do niego,żeby trochę schudł,żeby inaczej śninał włosy bo Ty tak wolisz,żeby inaczej się ubierał bo lubisz facetów tak a nie inaczej ubranych i zobaczysz jak będzie reagował.

"chodzi zakochany" chyba w sobie. gdzie widzisz to jego zakochanie? w tak chamskich zachowaniach? :O skoro to świadczy o miłości, to przygaduj mu, że wolisz wyższych facetów. no i uwielbiasz duuuuuże penisy. ciekawe, czy odbierze to jako objaw miłości. "czepia sie jak czasami odwołam jakieś nasze spotkanie" ktoś musi dawać mu dupy, nieprawdaż?

Gość Judyta1984
sama nie wiem.....ale macie rację, ostatnio zapytałam, skoro szuka długowłosej z dużymi cycami i chudymi nogami niech spotyka się ze swoją swoją sekrertarką, a on oburzony, ze kocha mnie taką jaka jestem i nie chce mnie zmieniać, chociaż czy myślałam kiedyś o jakis ćwiczeniach które zmienszą mięśnie moich łydek...?????? Denewruje się, w złości powiedziałam mu kiedyś, ze ja się nie czepiam o to, ze chrapie i nogi ma prostowane na beczced, ale on to skwitował uśmiechem i powiedział, że wie że ja zartuje bo on jest zajebisty :)

Gość yhyy
STRASZNE nie wydaje ci sie ze on chce w tobie widziec zupełnie kogoś innego a jak wyglada jego była ? pewnie ma duże cycki , długie wosy i chudziutkie łydki a w czym mu łydki przeszkadzaja a prawda jest taka ze nawet gdybyś była łysa gruba i szczerbata , to jeśli kocha prawdziwie dla niego byłabys ta najpiekniejsza

Gość Judyta1984
jego eks była mojego wzrostu, grubsza, blondynka (ja jestem brunetką) z małym biustem, mało urodziwa, poszła w tango z jego kolegą, który po roku czasu zostawił ja dla jej koleżanki

Ale ten facet Cię Kobieto nie kocha.Powiedz mu,że skoro tak mu się nie podobasz to bye bye.Nie ma sensu siedzieć z kimś takim.Ja mam ciemne włosy i kiedyś facet też do mnie powiedział,że mogłabym nabrać ciałka bo lubi grubsze,zrobić się na blond bo woli blondynki i zacząc nosić miniówki z dupą na wierzchu bo on takie lubi.To mu powiedziałam,żeby poszedł szukać Dody lub innego dodoida i kazałam mu spierdalać.Zakochany facet się tak nie zachowuje.Dla niego masz być najpiękniejsza i tyle a nie takie komenty :O

Gość cuuudo chłopak
takimi tekstami umniejsza, podkopuje pewnosc siebie, sieje watpliwosci co do twojej wartosci jeszcze kilka lat, a zapuscisz włosy, przestaniesz cwiczyc, zeby miec chudsze łydki, a on? a on stwierdzi, ze woli blondynki, ze wyższe, ze te chodzace w bieli a potem wiesz co się stanie? zdradzi cie i powie ci ze to twoja wina, bo nie byłas taka jaka on chcial tak bylo u mojej znajomej

Gość Judyta1984
...no rewelacja......łydek mniejszych nie będę miała, bo wcale nie są takie umięśnione....cycków sobie sylikonowych nie zrobie....i ogólnie mam coraz bardziej w nosie jego gadki na temat moich wad....

i TO jest ten Twój niby kochający fajny facet? :O a idź pan w chooj z takim frajerem :O

on Cie kocham taka jaka mogla bys byc a nie taka jaka jestes . trzeba kogos kochac za to jakim jest a nie za to jakim moglby byc. Tu jest w nim problem.Chce zrobic z Ciebie kogos kim Ty nie chcesz byc ja bym dala sobie spokoj

Gość asdsdasd
abstrahujac od teamtu mozesz miec chudsze łydki, zaprzetsan fitnesu ibiegaj biegi długodystansowe w wolnym tempie. objetosc sie musi zmniejszyc

Gość Judyta1984
ale ja lubie swoje łydki, nigdy mi nie przeszkadzały....

Gość Judyta1984
ale ja lubie swoje łydki, nigdy mi nie przeszkadzały....

Gość yhyy
wydaje mi sie ze on Cie tak "zaszczuje " ze za pół roku będziesz na siebie patrzyła jak na potwora .. i bardzo dobrze ze podobają Ci sie Twoje łydki , jeśli jemu nie .. to nich idzie szukać innych ...a Ty znajdz kogoś kto będzie Cię po nich calował . i to wcale nie jest takie trudne !