Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_cozazycie

pomocy jak temu podołac??

Polecane posty

Gość załamana_cozazycie

Czesc Wszystkim! Przez ostatnie 3 lata niezle zarabialam,to mnie zgubilo bo wydawalo mi sie naiwnie ze tak juz bedzie na wieki i ze w porzadnej firmie pnie sie do gory a nie w dol.....jednak praca sie posypala,mam kredyty,teraz nie mam by poplacic wszystko w terminie,meczy mnie to niesamowicie, prosze czy ma ktos rade jak to zrobic by rozlozyc zadluzenie na dluzszy czas ale z mniejsza rata?Teraz jak juz mamz aleglosci odpada konsolidacja - tak mowia banki,czy sa jakies firmy ktore szybko pomoga zyc??

Gość załamana_cozazycie
prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Samotnygfdgv
Primo - trzeba było oszczędzać, a nie zachłystywać się Sec. - jeśli jesteś pod ścianą to lepiej znajdź dwie słabe prace niż jedną dobrą Alternatywa --> sponsoraszukam.pl

Gość załamana_cozazycie
Sponsora nie chce, bo sponsorzy lubią pchać siusiaka do pipci.

Gość andzelikatakajedna
nienormalni jestescie dziewczyna ma problem a wy se jaja robicie lekcewazace..... czy wy tacy madrzy jestescie?? ciekawe.....kazdy w zyciu popelnia bledy poza tym nei znacie jej sytuacji takze nie oceniajcie-ona prosi Was o rade debile skontaktuj sie z bankami przede wszystkim zeby wiedzialy ze ich nie unikasz po drugie-poczukaj w necie sa takie firmy ktore pomagaja w oddluzeniach..... co wiecej sama nie wiem:/

Gość załamana_cozazycie
:((( dzieki