Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annx2222

boje sie pracy kelnerki...

Polecane posty

Gość annx2222

nie wierze w siebie w ogóle i wydaje mi się to najtrudniejsza praca na świecie:O mam uraz do bycia kelnerka bo kiedyś we wakacje znalazłam taka prace właśnie i po 4 dniach mnie wywalili:( może teraz jest ze mną trochę lepiej ale strach mnie paraliżuje:( a ta praca jest prawie ze pewna wystarczy zadzwonić a ja się boje zmobilizujcie mnie jakoś proszę

Gość drynnn
Ja zawsze klepię kelnerki po tyłku, a jak mnie któraś próbuje spoliczkowac to łapię ją za rękę i całuję. Mam reflex. Poza tym nie żałuję napiwków kelnerkom które się z tego śmieją :D

Gość annx2222
to miala byc mobilizacja? watpie:P najbardziej boje sie innych wspolpracownikow:(

Gość drynnn
Przecież wiem że kobiety kochają dotyk :D A współpracowników olej

Gość mam tak samo...
masz racje, ze sie boisz, ale teraz bedziesz madrzejsza. No i mozna rozne osoby poznac w takiej pracy. To lepsze niz kiszenie sie w jednym sosie z biurwami w biurze....:P

Gość mam tak samo...
pomysl, ze w pracy nie tylko kolezani beda. Beda tez klienci, zaczyna sie okres przedswiateczny, wiec ciagle ktos nowy bedzie przychodil

Gość annx2222
to jest nowa restauracja wiec wiekszosc sie pewnie slabo zna, ok dzwonie zaraz napisze co i jak:)

Gość annx2222
ide na rozmowe zaraz:O o masakra...

Gość tez sie boje, powodzenia:)
powodzenia :) tez bym chetnie poszla jako kelnerka ale wszedzie chca doswiadczenia ktorego nie mam i boje sie ze nawet tam gdzie nie trzeba to bym sobie nie poradzila

Gość mam tak samo...
ja tez szukam pracy, na kelnerke mnie nie przyjma i boje sie ze trafie na prace ponad sily (nawet w biurowej potrafia wyciskac na maksa..o ile taka znajde) A ty zobacz chociaz masz porownanie, bedziesz wiedziec juz o co pytac