Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

pytanie

Polecane posty

Gość virtucon

czy facet jak mowi ze chcial wyznac uczucia ale nie mogl bo sie klocilismy to mowi prawde czy to naciagane? czy jezeli facet zostawia dziewczyne to juz nie zmienia zdania czy jezeli facet do swoejej bylej pisze ze nie chce by byla u niego ale jak ma kajdanki to moze przyjechac znaczy moge cie pukac ale nie bede z toba czy jezeli facet wkreca sobie ze jest jakis koles u mnie w domu i pisze zajmij se nim doglebnie tylko nie pluj skoro jest taki zajmujacy to nie szanuje i chce do siebie zniechcic kobiete calkowicie?

Skoro facet Ci tak napisał to jest zwylym choojem i nie chciałabym go znać w ogóle a Ty co jeszcze chcesz żeby Ci napisał? :O Idiotka

Gość virtucon
stwierdzil ze on tylko byl zlosliwy :((((((((((

Gość virtucon
to zadna prowokacja

Gość tanata
FAcet nie jest tobą zainteresowaany, niestety :-(

Gość aaaaa wieeszzz
"czy facet jak mowi ze chcial wyznac uczucia ale nie mogl bo sie klocilismy to mowi prawde czy to naciagane? czy jezeli facet zostawia dziewczyne to juz nie zmienia zdania czy jezeli facet do swoejej bylej pisze ze nie chce by byla u niego ale jak ma kajdanki to moze przyjechac znaczy moge cie pukac ale nie bede z toba czy jezeli facet wkreca sobie ze jest jakis koles u mnie w domu i pisze zajmij se nim doglebnie tylko nie pluj skoro jest taki zajmujacy to nie szanuje i chce do siebie zniechcic kobiete calkowicie?" takkkk...koles jest wsciekły na siebie a ty jestes szmata :)

Gość virtucon
na siebie wsciekly? a jaszmata? dlaczego

Gość virtucon
nie mam klapek wiem ze ma mnie gdzies