Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole obowiazkowe

sytuacja w pracy-prosze ocencie....

Polecane posty

Gość pole obowiazkowe

Czy pracodawca moze miec pretensje o nieodbieranie w czasie godzin pracy mojej PRYWATNEJ komorki? jestem w biurze pod telefonem stacjonarnym, a ten do mnie wydzwanial i sie nie dodzwonił na kom (bo zostawilam telefon w aucie:)wiec zadzwonil do biura i mnie opieprzyl czemu nie odbieram komorki? to nie jest telefon słuzbowy wiec o co kaman..jak myslicie słusznie ma pretensje?

Gość ttttttttyi
Niesłusznie kotku, bo to jest Twoja prywatna komórka. Całusy w Twoją szparkę

Niesłusznie- ale wiem coś o tym, do mnie wiecznie dzwonią na priv albo piszą. Pretensje skończyły się, kiedy poprosiłam o służbową komórkę, którą nosiłabym przy sobie dla ich przyjemności- nie dali, ale i nie stękają :D

Gość Danny09ko
może miał darmowe minuty w pleju?

Niesłusznie, nie masz obowiązku nawet nosić do pracy komórki. Powiedz szefowi, że to nie telefon służbowy, znajomi też mają ten numer a nie chcesz żeby cokolwiek rozpraszało Cię w pracy :) nawet rodzina w razie jakiejś katastrofy ma dzwonić do firmy :) Powinien być zadowolony :p

Gość pole obowiazkowe
dzieki:) kurcze, no poczulam sie jak idiotka ze skleroza co sie musi tłumaczyc z braku telefonu przy sobie:(

Gość Samotnygfdgv
Oj głupia ty głupia .. słuchaj dalej tych bezrobotnych frajerów, którzy tylko czają się na twoje miejsce pracy próbując skłocić cię z szefem. Szef to szef, jak mu zaczniesz pyskować to wylecisz i znajdzie inną na to stanowisko. Zastanów się czy warto dla jakiejś głupiej komórki.