Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydalek22

chcialbym poznac brzydka wrazliwa dziewczyne..

Polecane posty

Gość brzydalek22

jestem 21letnim wysokim 190cm szczuplym wrazliwym chlopakiem o opiekunczym cieplym wnetrzu dobrym sercu ale..no co tu kryc..bardzo brzydkiej twarzy..jestem inteligentnym i tolerancyjnym chlopakiem nikogo nie oceniam po wygladzie..na ogol osoby mniej atrakcyjne sa wrazliwe i kochane.chcialbym poznac taka wlasnie dziewczyne dla ktorej bede wsparciem..ktora bedzie dla mnie calym swiatem..ktora bede sie opiekowal i troszczyl w kazdym momencie..ktora mnie pokocha pomimo mej twarzy i bedzie przy mnie w kazdej chwili..przytuli gdy bedzie mi zle..jesli moj ideal to czyta prosze niech napisze

Gość Kaśkaaaaaa
;) ehhh a ja ładna jestem....🖐️

Gość kto to
spoko, mlody jestes, znajdziesz ja jeszcze

Gość Kaśkaaaaaa
kinky reggae Wrrrrr zazdroscisz ;)....eh, juz sie przyzwyczaiłam

nie mam czego zazdrościć :P ani rozumu ani wyglądu :D Nie no polewam :D nie wiem jak wyglądasz, tylko nie wiem czemu.... :P

Gość brzydalek22
po pierwsze pisze tu pierwszy raz wiec porownywanie mnie z jakim mutamtem jest nie fair..nie rozumie tej agresji.temat byl wyraznie adresowany do konkretnej grupy osob wiec prosze tylko ich o odzew

Gość brzydalek22
moj mail sebkas@onet.eu

nie przejmuj sie głupkami z forum(w tym mnie) to luźne zgromadzenie :) musisz wyławiać tylko te odpowiedzi które Cie najbardziej interesują ;)

Gość Kaśkaaaaaa
kinky reggae nie mam czego zazdrościć ani rozumu ani wyglądu Nie no polewam nie wiem jak wyglądasz, tylko nie wiem czemu.... Glupi jestes... to sie nazywa brak inteligencji ;) A ja jestem ładna, a madra nie musze byc.I tak mam zawsze to co chce!!!

Gość Kaśkaaaaaa
PODSZYWIE CIAGLE CZEKAM NA CIEBIE!

Gość Podaj maila
sebastianku nie piszesz tu pierwszy raz... tylko juz trzeci :) karolina

Gość brzydalek22
piszac tu chcialem tylko dotrzec do jak najwiekszej grupy osob myslacych jak ja..wierze ze jest gdzies dziewczyna ktora chce byc tylko kochana szanowana..szczesliwa..choc..powoli trace nadzieje..ze ktos mnie pokocha..

Gość Kaśkaaaaaa
Jaki ty masz problem, ja codziennie widze tyle brzydkich kobiet!!! Najbrzydsze sa zafarbione na czarno solarystki, ich brak brwi, i zolte zeby... Fe..

Gość m22222222222222222222222222
no ale są degustanci takich trolic :D z wyrąbanym brwiami, jeszcze kołtuniaste, ach to jest to :D

czarne solarystki :D są zajebiste :D Tak śmieszne :D musze odwracac głowe zeby nie widziały jak z nich pompę cisne pod nosem :D JEzu :D

Gość KaśkaaaaaaPRAWDZIWA.
Wszystkie jakby zrobione przez jednego ojca ;) Blondynki, z szarymi oczami... sa cudowne ;) 😘

A najgorsze ze niektóre 30 latki robią to co ich nastoletnie odpowiedniki :D myśląc ze sa ostre lasie i do tego faceci dla polewki zagadują zeby zaruchać sobie pustaka a ona szcdzęsliwa po same niebiosy obciąga i myśli ze stworzy swoim ryjem poważny związek :D AAAA :D Ale pompa :S

Gość brzydalek22
widze ze moj temat stal sie polem do klotni a moje pytanie przepadlo gdzies w tym jazgocie..jesli chcecie sie klocic o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca to nie tu!

Gość gość
Jak masz 190 to możesz mieć brzydka gębę i byc chudy. A i tak zasze możesz troche podpakować. Ja ze swoim 174 nic nie zrobię

Gość gość
Mozesz miec gruby portwel i jak na nim staniesz to bedziesz wysoki.