Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spieprzył mi i dziecku życie

dziewczyny trzymajcie mnie bo go zabiję !!!!! (exa)

Polecane posty

witam , będzie haotycznie ,ale nerwy mną targają bo dziecko mam głodne !! A czemu ? pan szanowny i władca ktory to się na nas wypiął miał dziś pilnować dziecka bo ja miałam spotkanie o prace ,pilnował a jakże ...butelki z browarem ,miał mi dac głupie 12 zł ,czujecie 12 zł ( ze ja sie prosic musze o 12 zł na obiad dla NASZEGO synka) . Nic to ! dla dziecka poprosze ,no ale ...pan wielmożny nie ma ... no żesz kooorwa , musiał kupić koledze papierosy bo ten biedny leży w szpitalu . Sorry musiałam napisać , dziewczyny ja go rozszarpie ,ja go chcę zabić ,uspokójcie mnie proszę. Tak było zawsze jak bylismy razem.Kumple kumple kumple , jak przyszło małemu kupic buciki to nie było bo kolegdze zabrakło paliwa na auitostradzie itp akcje. plus że iv mi dobrze poszło i czuje ze mnie przyjmą :):) Czy to normalne uczucie ze mam ochote go zabic ?

Gość pani danusia
normalne ,a alimenty placi?

Gość spieprzył mi i dziecku zycie
taaaaa Danusiu 20-50 zł mc co by komornik się nie czepiał , nawet dzieckiem nie ma czasu się zajmować (a nie pracuje !! zbija bąki dniami całymi).Tesciowa da na faje ,da na briowar ,z reszta tesciowa alimenty płaci (te 20-50 zł)

Gość odpowiadam na ten temat
pożycz od sąsiada 10 zl i nakarm malucha ,typowi sprzedaj kopniaka ,wypnij się na te 20-50 złociszy ,idz do pracy i ...3mam kciuki :) miałam podobnie ,dopiero jak wywaliłam gada zaczęłam żyć ,ciężko oj ciężko ,ale z czasem wyszłam na prostą

Gość a przed poczęciem dziecka
anioł z niego był, że się zdecydowałaś na dziecko z nim?

Gość obiad dla dziecka za 12zł
????????????? co Ty chcesz dać temu dziecku na obiad??? i ile to dziecko ma lat, że przeje 12 zł w jednym posiłku??????????

jeszcze najarane papierosów w całym mieszkaniu ,a mały ma zap oskrzeli ! ma gorączkę ,a "tatuś " chyba z 12 petów mi w kubku po kawie zostawił ( no bo po co ruszać d...po popielniczkę) wietrze mieszkanie ,mały w łazience.

zrobie za 12 , kg ziemniaczków mizeryjka ,kawalek fileta ,nawet 10 zł starczy ,ja nie musze jesc przeciez. Nie był anioł fakt -głupia byłam...ale stało się... jest dziecko i trzeba jakos zyc.

Gość strachsiebac
nie denerwuj się , bo to nic nie da.Olej drania,zostaw, zajmij się dzieckiem, od niego alimenty i lepiej sobie poradzicie jak z nim byście się mieli denerwować. A ile dziecko ma lat ?

Gość 2222222
dlczego nie podałas go do sądu o alimenty? 20 - 50 zł na miesiąc, chyba żarty sobie robisz. Ty nie pracujesz, to z czego zyjecie? Idź do pracy, jego podaj o alimenty. Nawet jesli on nie pracuje, to bedziesz dostawała kasę z funduszu, a z nego będą sciągać, jak pójdzie kiedys łaskawie do roboty.