Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna1

Sympatia.pl

Polecane posty

Gość sympatyczna1

Czy na Sympatii. pl mozna kjogos poznac godnego uwagi? Co sadzicie o tej stronie? Macie konto? Ja zalozylam sobie 2 dni temu, mnostwo osob jest zainteresowanych, ale mam wrazenie niektorzy hmmm...desperaci. Tez macie takie wrazenie?

Gość niestey nieeee
spotkalam sie z 15 ( sam nie moge w to uwierzyc( facetami i powiem ci ze samo dno,brzydcy ,napaleni albo dziwni.

Gość Matttiiiii
Powiem tak, jest to jakaś forma, ale najlepsza jest poznawanie w realu.... A tam większość szuka pnienki na 1 noc....

Gość ilus29
Ja tam poznałam swojego męża:) ale zanim go spotkałam zmarnowałam trochę czasu na spotkania z frajerami... powodzenia:)

Gość sympatyczna1
wiadomo- w realu najlepiej. ale dzisiaj strasznie popularne jest poznawanie przez neta i tez postanowilam sprobowac. mam propozycje randek ale nie wiem czy skorzystac. w sumie...co mi zalezy: kolacja czy kawa za darmo:)

Gość sympatyczna1
ooo poznalas meza...to gratuluje! :) a ja nie-dziekuje, mam nadzieje ze poznam moze nie meza...ale chociaz kogos blizszego.

Gość ilus29
Właśnie:) mamy ten komfort, że raczej nie płacimy:) ale bądz ostrożna i spotykaj się w miejscach publicznych, nie daj się odwozić, lepiej niech ktoś wam przynosi kawę, lub co tam wymyślisz... a nie on, zawsze może coś dosypać...

Gość sympatyczna1
w sumie tak, trrzeba uwazac. i z odwozeniem tez nie moge sie zgadzac, mimo ze kusi. hmm...dzisejszy swiat...trzeba uwazac wprost na wszystko! Nawet do lazienki nie moge, bo mi moga czegos dosypac.

Gość magina
Akurat sympatię raczej bym odradzała. Też miałam tam kiedyś konto i mi ałam bardzo podobne wrażenie, że sporo jest tam tych desperatów. A nawet jak nie desperatów, to naciągaczy, lovelasów i nażelowanych gogusiów, którym wydaje się, że są najlepsi na świecie i mogą poderwać każdą dziewczynę. Męczyło mnie to ich nagabywanie bezustanne. Fakt, że można znaleźć kogoś normalnego, ale trzeba mieć trochę szczęścia. Mam wrażenie, że ci normalni są mniej widoczni, nie wysyłają setek wiadomości do dziewczyn i ciężko ich zauważyć. Wprawdzie sympatia jest najpopularniejsza, ale radziałabym Ci jednak jakiś inny portal. Może właśnie dlatego, że sympatia jest najpopularniejsza, dlatego wszyscy idą na ten portal, przez co tacy ludzie tam siedzą. Jest wiele równie dużych portali, a ludzie jacyś tam są inni, bardziej zaangażowani i normalni. A co do spotkania w realu, to masz rację, że trzeba zachować przynajmniej minimum bezpieczeństwa. Ale jak się z głową podejdzie do takiego spotkania, to nic złego się nie powinno stać;) Ostatnio czytałam fajny artykuł na ten temat, jakbyś była zainteresowana, poczytaj sobie tutaj: http://www.mydwoje.pl/Bezpieczna-randka-z-internetu Długi tekst, ale sporo ciekawych uwag tam jest.

Gość pimkos
może trafisz na wyjątek od reguły nawet tam :) - to jednak bardzo długa droga weryfkacji :P

Gość typowy problem laski
sama sie rejestruje ale reszta to dla niej desperaci :D🖐️ zabawne

Gość typowy problem laski
zresztą w realu to pewnie do niej podbijają sami książęta na białych koniach :classic_cool:

mi sporo życzliwych poznanych tu osób radzi właśnie neta bo w realu nie jest lepiej, nie szukam laski na jedną noc ale na stałe, oczywiście dziewczyna musi się facetowi jakoś spodobać ja zwracam uwagę na buźkę akurat, na pewno też dziewczyny wybierają takich facetów którzy im się podobają bo to normalne ale sam jestem ciekaw jakie dziewczyny są np na tej sympatii