Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvviiiiiiiiiiii8

czy to możliwe żeby dziecko prawie nie płakało, nie miało kolek, alergii....??

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvviiiiiiiiiiii8

Szwagierka mówi, że ich dziecko (8mcy) nie miało kolek, alergii, nie choruje a do tego zęby wychodzą bez biegunki gorączki itp, czy to możliwe, czy koloryzuje??

to możliwe, moje takie jest. Dopiero ma 4 zęby, ale jak na razie bezobjawowo wychodzą. A płacze bardzo rzadko. Nawet jak upadnie, podnosi się i idzie dalej. Jak się nudzi, czasami marudzi, przychodzi do mnie i ciągnie za spodnie i jęczy, ale to też czasami. Nawet jak miał gorączkę przy trzydniówce, spał całe dnie.

aha i jeszcze poza tą trzydniówką nie był chory, więc nie wiem może wtedy by płakał

jasne że tak może być :) moi oboje tacy :) tzn córa miała odparzenia ale nie marudziła no i zasypiac umiała tylko ze mna ale poza tym żadnej kolki, płaczy, alegii

możliwe :) moje takie były i dopiero teraz zaczynają pokazywać różki

Gość moje mają alergię na białko
mleka Krowiego. Kolki mieli związane z alergią, więc jak się wyeliminowało ten problem to i koklki się skończyły. Jak dziecku nic nie dolega to raczej nie płacze. A co d chorób, to moje drugie dziecko jest jeszcze bardzo małe, ale starsze dziecko ma 4 lata i odpukać pierwszy w życiu katar miał mając 1,5 roku. Do tej pory chorował bardziej 2 razy, a przeziębiony był również dwukrotnie. Oby tak dalej.

Pewnie, że możliwe. Ja nie miałam z dzieckiem ŻADNYCH problemów do 1,5 roku. Potem zaczęły się fochy, niejedzenie...

wszystko mozliwe moje dziecię nie miało kolek, ale miało jakąś tam niby alergię, czy też trądzik niemowlęcy, coś tam na buzi jednak miał zęby prawie bezszelestnie wyszły, przy ostatniej czwórce mała infekcja, ale bez płaczu, spazmów itp. takze tylko jej pozazdroscić i fajnie, ze przede wszystkim maluszek dobrze wszystko zniósł jeszcze 3 i 5 nas czekają, chociaż teraz widzę jak wszystkie te trójki naraz wychodzą

moja też nie miała kolek, alergii, nie płakała jakoś specjalnie dużo, ząbkowała bez problemów i marudzenia za to była i jest baaaardzo absorbująca - trzeba cały czas z nią być i się bawić i tak od urodzenia.

Gość mamama27
oj mam takiego bratanka - chodzący anioł - bez problemowy totalnie niestety moje dziecko jest totalnym przeciwieństwem - i mega zazdoszcze tym co maja bezproblemowe dzieci..

Gość karamba1321
nie ma takich dzieci, nie koloryzujcie :)

Możliwe, moja miała raz temp 37 jak wychodziła Jej piętka, reszta zbów wyszła praktycznie bezproblemowo, miała tylko ślinotok. Kolki 2 razy jak była noworodkiem. Myślę że jest to możliwe.

Gość ewalonkaaaaa
ja mam takiego :D nic, kompletnie nic! Cudne dziecko :D i na dodarek spi w nocy!

ale fajnie brzmi, piętka wychodziła miałam kieposki humor dziś, ale z piętki się pośmiałam, bardzo dziękuję!!!

Gość moze i byc takie dziecko
moja ma 5 miesiecy, nigdy nie miala (dotychczas) kolki , katarek sie zdarzal ktory przechodzil po 2 dniach i i i i prawie nie placze no tylko czasami jak nie widzi mamy , badz juzzzzz bardzo glodna jest a od 3 miesiaca zycia przesypia cale noce , naprawde !!!!:) tylko czasami pomarudzi jak przebudzi sie noca i nie ma smoczka w buzi wtedy dostanie go i spi do rana z reka na sercu jak ona odstaje o 19-20 mleko tak przesypia mi do 7 rana ale ja tez taka bylam jak ona wiec wierze ze moze nie koloryzowac a co z zebami bedzie ...to zobaczymy oby tak dalej

Gość moze i byc takie dziecko
dostaje *nie odstaje :P