Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakis przekręt

DOSTAŁAM SMSA!!!

Polecane posty

Gość to jakis przekręt

"Uprzejmie prosimy o zgłoszenie! Czeka ciepła kurteczka dla Malucha! Prosze wysłać DZ (córka) lub CH (syn) na 72012/2,46zl/lajt.babyonline.pl/z.d.Present-Service." Oszuści? Ja nie brałam udziału w żadnym konkursie. Ale strona www.babyobline.pl istnieje i są tam jakieś konkursy. :O

mi to na okrągło wysyłają od 3 lat- w różnych wersjach:) wiecznie jestem tym wybrańcem który ma niepowtarzalną szanse... i podejrzewam, ze masa innych kobiet też

ja też takie dostaję. Wysłałam kiedyś smsa na konkurs z "Mamo to ja" czy "Twojego dziecka" o nagrodę. Wygrałam, ale od tego czasu dostaję prawie codziennie info o konkursach.

Gość ma-ma...
też dostałam dzisiaj identycznego i olałam, moj nr mają na pewno z "mamo to ja" bo wysyłałam sms na konkurs z wyprawką, co rusz trzeba było wysyłać nowe smsy więc dałam sobie spokój. tu też na jednym sms się nie skończy.

Gość ćma ćme
Ja tez wiecznie dostaje kiedys brałam udział w konkursie, z gazety "mamo to ja " czy "mam dziecko" od tego czasu takie smsmy dostaje

Gość lawetkaaa
ja dlatego nie wysyłam zgłoszeń na żadne konkursy gdzie trzeba podawać nr telefomu. Koleżanka mnie tego nauczyła, bo ona non stop skądś dostawała :D

ja nie wiem skąd to mam. podejrzewam że z pudła ze szpitala. niewiele myśląc wpisałam tam numer i oddałam. po czasie do mnie dopiero dotarło co zrobiłam:)

Gość kolorowoooo
to samo u mnie;-(

Gość gość
Witajcie ja wygrałam kiedyś śpiwór z poduszką z magazynu mamo to ja wysłałam tekst smsem i dostałam śpiwór dla córki z poduszką i przesscieradłem dwustronny z jednej strony koc