Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o porade

czy moge zajsc w ciaze jezeli..?

Polecane posty

Gość prosze o porade

Witam Po 7 dniowej przerwie(na okres) zapomniałam włożyć krążek antykoncepcyjny, zalozylam go nastepnego dnia. w czwartek a powinam w srode, nie zdawałam sobie sprawy ze jezeli zaloze go jeden dzien pozniej to musze sie zabezpieczac dodatkowo(inna antykoncepcja) i w sobote mialam stosuek tylko z zabezpieczeniem przez krazek. chcialam dodac ze w 7 dniowej przerwie rowniez mial miejsce stosunek. czy istnieje mozliwosc ciazy? wedlug mojego kalendarzyka stosunki mialy miejsce podczas dni nie plodnych ale zdaje sobie sprawe ze opoznienie wlozenia krazka moglo rozregulowac moj cykl. chcialam dodac iz uzywam krazkow od roku. Wiem ze test moge zrobic po 10dniach ale moze cos ktos podpowie?

A czy wiesz, kiedy mniej więcej masz dni płodne? Jest to w środkowych dniach cyklu. Tylko w dniach płodnych możemy zajść w ciążę. Wątpię , żebyś była w ciąży :)

A test możesz teoretycznie zrobić po 7 dniach od stosunku. W praktyce już po 5 dniach można mieć wynik dodatni. To chyba zależy od poziomu hormonu w organizmie :)

Gość prosze o porade
o dziekuje ci wielkie za zainteresowanie, wedlug kalendarzyka dni plodne mam od dzis wiec moze masz racje

Gość prosze o porade
tak miejwiecej albo od wczoraj albo od dzis, tylko przeczytalam ze plemniki zyja tak czy siak do 72 godzin no i ryzyko, a wogole jezeli dni po miesiace sa zawsze bez plodne to po co kaza w pierszym tyg dodadkowo sie zabezpieczyc tego nie rozumiem