Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie on

beżowe kafelki i jasna fuga????

Polecane posty

Gość ona nie on

kończymy powoli remont łazienki. mamy płytki w kolorze beżu. to taki lekko żółty odcień beżu. do tego mamy dobraną fugę także jasną ( tak nam polecili w sklepie...) wczoraj mąż zaczął już coś fugowac i mam wrażenie że to się zlewa i dziwnie wygląda. jak dobrac odpowiednio dobry kolor fugi??;/

to będzie pasowało, tylko będzie się brudziło, szczególnie na podłodze. taka teraz moda - fuga ma być niewidoczna

Gość ona nie on
no tak pan w sklepie mówił to samo. i jest faktycznie bardzo jadna mam wrażenie że nawet ciężko dostrzec gdzie się kończy i zaczyna jedna i druga kafelka. tak to ma byc? muszę teraz się zdecydowac zanim jeszcze można coś z tym zrobic :(

Gość budowniczyy
a kto teraz fuge kładzie ?? płytki kładzie sie bez fugowo..tzn.daje sie ale bardzo cieniutenko ze prawie nie widac tego.

Gość fxbxfbg
każda fuga się przybrudzi więc będzie widoczna. Na początku zawsze się tak jakoś dziwnie wydaje a potem już jest ok. Sama to przeszłam.

Gość ona nie on
no my też nie dajemy strasznie "dużej tej fugi" no ale jednak jest. wiem że się przybrudzi tylk oobawiam się że ta któr aktualnie jest zniszczy cały efekt;/ fuga jest w kolorze jaśminu... ja juz sama nie wiem;/:(

Gość gość
Moim zdaniem do beżowej glazury jak najbardziej pasuje beżowa fuga. Biała będzie zbyt jasna i będzie się brudzić. U mnie układał fachowiec z http://www.pbhcezar.pl/ - odradził mi właśnie taką białą fugę. Ostatecznie wybraliśmy beż pastelowy.