Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfgdbgfgcfdfgbt

dlaczego on tak robi ? boi sie mnie czy co?

Polecane posty

Gość vfgdbgfgcfdfgbt

pewien chlopak wykazywal zainteresowanie moja osoba, zaczepial mnie, patrzyl na mnie, wyroznial sposrod tlumu innych dziewczyn. w koncu na pewnej imprezie pocalowalismy sie. niestety ja rano powiedzialam cos w stylu '' calowalismy sie? bo nic nie pamietam ?'' ( spalam u niego ale poza tym nic nie bylo ). on potwierdzil to i szybko ucial temat teraz on unika sytuacji w ktorych mielibysmy zostac sam na sam, jakby sie ich bal, peszy sie i chce szybko wracac do tlumu nie pisze do mnie i nie proponuje spotkania, choc czuje ze mu sie podobam O co chodzi??? dodam ze mamy lat 22

Gość meredith :) :) :(
a może nie?!

najpierw zachowalas sie jak idiotka mowiac ze nie pamietasz co sie miedzy wami dzialo, dajac mu do zrozumienia ze to dla Ciebie nci nei znaczylo bo bylas pijana, a potem sie dziwisz ze chlopak sie wycofal?

Gość meredith :) :) :(
ale rano po tym jak zadalam to glupie pytanie, kazalam mu się do mnei przytulic, wiec chyba to troche zalagodzilam ?

Kazałaś mu się przytulić ;p Trzeba było jego przytulić a nie rozkazywać;) A tak poważnie to gość mógł się zrazić do laski, która nie pamięta na następny dzień co wieczorem po pijaku robiła...