Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyska567

wózek raf pol

Polecane posty

Gość Gochaaa24
Help :) Pomóżcie znalazłam wózek tani już wybrałam kolor ale boje sie że będzie coś nie tak że okaże sie że to dziadostwo i po dwóch miesiącach bede musiała kupować nowy . Pomóżcie ktoś miał albo zna kogoś kto miał go jakieś opinie bardzo prosze:) Podaje link : https://allegro.pl/raf-pol-wozek-largo-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i5074483493.html?reco_id=7bcdc0a4-9a21-11e8-9af4-6c3be5b47f48#thumb/3

Gość Anna B

Posiadam wózek Largo to bardzo dobry produkt w niskiej cenie,ma dużą wygodną gondole lekko się prowadzi,dobrze działają amortyzatory,koła pompowane rewelacyjnie się sprawdzają na różnym podłożu często chodzimy na spacery do lasu,spacerówka wygodna,nosidełko standardowe do 10 kg wadą jest waga wózka naszczęście  mieszkamy na parterze więc jest to nieodczuwalne na codzień, przy windzie tak samo.Wózek jest wyposażony w dobrej jakości akcesoria, mamy duży bagażnik mieści się bez problemu,łatwo się składa  i rozkłada,Polecam

Gość Wózek Margaret 3 w 1

Ja obecnie mam czarno biały w kropki Margaret 3 w 1 używany.  Bardzo dobry na piachy, do lasu itp. Super się prowadzi. Jest stabilny. Fakt ciężki i dużo miejsca zajmuje w aucie, ale warto. Duży kosz i mocny. Znajome zazdroszczą mojego wózka. Gondola dosyć duża. Głęboka. Siatka w daszku w gondoli się bardzo przydaje na cieplejsze dni, bo dziecko ma troszkę przewiew. Dobrze się go prowadzi i wygląda elegancko. Nosidełko też fajne. Polecam.