Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamaaa

brak brzucha w 18 tc- ktos tak miał?

Polecane posty

Gość przyszłamamaaa

pytanie jak w temacie czy któras z was w 18 tc nie miała jeszcze brzucha? zaczynam się niepokoić...

Gość przyszłamamaaa
dzięki za sugestię ktoś jeszcze coś napisze ruchów też jeszcze nie czuję to moja pierwsza ciaża

Zapytaj lekarza, albo na forume "ciąża, poród, macierzyństwo". Tutaj nie zajmujemy się bzdurami :P

Gość KlaraaaaaMamuska
Ja bylam na slubie kolezanki w 7 m-cu, i prawie brzycha nie mialam. A jestem szczupla. Brzuch pojawil mi sie w ok 32tyg i wtedy to juz sie powiekszal z dnia na dzien ;) Dziecko urodzilam 3.5kg.

Gość ssososososoooooooooooooooo
spokojnie brzuch zaczyna rosnąć od około 20 tygodnia, masz jeszcze dwa:)

Gość przyszłamamaaa
w takim razie ciekawe od czego to zalezy nie potrzebuję wielkeigo brzucha tylko martwi mnie czy jego brak może oznaczać że ciąża rozwija się nieprawidłowo, ale widzę, że nie jestem wyjątkiem

Gość przyszłamamaaa
czytam w necie że to indywidualna sprawa niektóre dziewczyny piszą że w 15 tyg już był spory. niektóre że w 16 czuły już ruchy...

Gość KlaraaaaaMamuska
Ja tez sie martwiłam brakiem brzucha, bo gdy ja bylam w 6mies a moja kuzynka w 5, to jej brzuch byl duzy, a moj naprawde lekko uwypuklony.

Gość LenkaAAAaaa
Hej, ja mam koniec 7 mc i jestem bez brzucha, dzidzia sie dobrze rozwija jest nawe spora :) nie masz czym sie martwić bo urośnie napewno, ja tez na to czekam

Gość LenkaAAAaaa
A w 18 tyg to przytylam tylko 2 kg i praktycznie nikt mi nie wierzył ze w ciazy jestem

Gość kjhkhl,hyl
obejrzyj sobie ciaze z zaskoczenia :P tam wiele babek nie wiedzialo, ze jest w ciazy bo nie mialy objawow, m.in do rozwiazania nie mialy sporego brzucha, tylko przytyly o kilka kilo