Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajla252

rozstanie...

Polecane posty

Gość lajla252

nigdy nie rozpisywalam sie na forach o moim zyciu uczucioowym ale teraz sobie komleptnie nie radze i moze oczekuje pomocy ale moze tez chce to z siebie wyrzucic po prostu... chodzi o to, ze bylam z pewnym facetem przez 3 lata, na poczatku oczywiscie wszystko bylo cudownie, wspaniale, wrecz bosko, siwata poza soba nie widzielismy, dla wszystkich znajomych stanowilismy idealna pare. jednak z czasem wszystko zaczelo sie sypac, psuc, a ostatnie pół roku to juz kompletna katastrofa:/ przynjamniej jak dla mnie bo jak z nim rozmaiwam to on twierdz ze nie ma problemu... ciagle sie klocilsmy, wieczne problemy, nawet w lozku nam sie nie ukladalo, do tego dochodzily jego chore jazdy po alkoholu (po wodce wlasciwie, w ciagu tych 3 lat zdarzylo mu sie to z 5 razy) w czasie ktorych samo to, ze mnie zobaczyl dzialalo na niego jak plachta na byka i predzej ktos ze znajmch byl w stanie go uspokoic niz ja... a jak go poprosilam, zeby przestal juz pic, ze wytarczy to mialam pewne ze bedzie pozniej afera:/ ale tak poza tym to wiem, ze to dobry chlopak, jakbym poprosila o gwiazdke z nieba to pewnie bym ja dostala... jednak ja sie dusiam, meczylam w tym zwiazku, nie bylo mi dobrze, wkoncu wyjechalam na 2 mies i po powrocie postanowilam to zakonczyc.... jak postanowilam, tak tez zrobilam, chociaz w sumie nie bylo mi latwo:( jednak pozostawilam mu mala furtke, nadzieje, ze MOOOOZE jeszcze da sie to naprawic, tylko potrzebuje troche czasu.... minelo 2 mies od rozstania i ja juz wiem, ze nie chce z nim byc tylko tu pojawia sie problem ze nie potrafie mu tego wprost powiedziec bo mi go szkoda po prostu... i jesli on prosi mnie o spotkanie to czasem sie z nim spotykam wiem ze zle robie i strasznie tego zaluje, ale jednak naprawde czuje jakis sentyment i nie potrafie mu powiedziec ze to koniec raz na zawsze.... pomocy, jak mam zebrac w sobie tyle sily zeby to zrobic??? bo wiem, ze tym co teraz robie i jak sie zachowuje, pokazuje ze jestem egoistka a uwierzcie mi ze ja naprawde nie chce go wiecej ranic...:(

Gość Angelika19
Na to nie ma jakiejś idealnej rady, to trzeba mu poprostu powiedzieć bez owijania w bawełnę im później mu to powiesz tym gorzej i dla ciebie i dla niego, bo będziecie jeszcze bardziej oboje cierpieć.

Gość virtucon
robisz krzywde jemu nie sobie zerwijcie kontakt definitywnie bo jezeli on cie kocha to bedzie jeszcze gorzej