Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie boje o wlasne dziecko

Porywanie dzieci i mlodych ludzi na narzady!!!!!

Polecane posty

W lubelskiem, w Cycowie, Chełmie, Krasnymstawie....słyszał ktoś o tym, że znaleziono ciało 17latki z Chełma w lesie w Cycowie, pod Krasnymstawem znaleziono ciała 2 dzieci, 11 i 9 letnich ---wszyscy bez organów? czy to tylko takie plotki? Policja podobno nic nie mówi na ten temat aby znależć sprawców:O

Gość hjfghjfjhg
narządy płciowe ? o fuuuuuuuuuuuuuuuj

w internecie, prasie lokalnej nic na ten temat nie ma. ale wśród ludzi głośno na ten temat. Właśnie dzwoniła do mnie mama, żeby pilnować mojego syna, gimnazjalisty jakby ktoś pytał... ale jak? mam za nim chodzić do szkoły i go odbierać?

to nie prowokacja. po prostu pytam, czy ktoś z tych okolic w lubelskiem o tym słyszał?

nie prosze o odpowiedztych ktorzy nic o tym nie wiedza. chce siedowiedziec czy ktos o tym slyszal czy to jednak jest jakas bujda. bo jeslitak to spoko, ale jesli jest tak jak mowila moja mama to juz nie za wesolo:O

Gość ewtqweqrqwrqr
maniak komputerowy Dobra, skończ z tym prowo już ok? Nie wypaliło. Ty wiedzę chłopcze nie wychodzisz chyba z pokoju tylko siedzisz cały czas przed komputerem i nie wiesz co się na świecie dzieje. Nie jestem z tych rejonów co Ty autorko, ale jest to możliwe. Więc może porozmawiaj z dziećmi żeby uważały i nie szlajały się nigdzie same w jakiś nie ciekawych odosobnionych miejscach.

Gość wergthn
uważaj, ciebie też porwą dla twojego wybitnego mózgu

ok. dzieki. bede uwazac. ty za to mozesz spac spokojnie, bo ciebie nie porwa dla twojego mozgu...

A ciebie nawet na gwałt nikt nie porwie więc wyluzuj ok? Jak twoim zdaniem dałoby się ukryć tego typu mordy w dzisiejszych czasach skoro media współpracują z policją i wiedzą o każdej praktycznie grubszej sprawie. I nie ma ani jednego powodu, żeby to utajniać - wprost przeciwnie - byłaby wielka obława i prośby żeby dzwonili ludzie którzy cokolwiek wiedzą. Także spierdalaj zdecydowanie bo takie prowokacje są wręcz nie na miejscu.

maniaku, spierdalaj to ty masz na drugie. to pop pierwsze. a po drugie>>> nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!

Gość o fak naprawdę? mam znajomych
i rodzinę w tych okolicach i często tam bywam

no wlasnie nie wiem czy to prawda ale moja mamadowiedziala sie od ciotki ktora tam mieszka i ona jej mowila o tym, ze te dziewczyne tam znaleziono:O

Pytam raz jeszcze: co można ukryć w tych czasach? Nie wysilaj się idiotko bo takie prowo to wręcz łamie prawo bodajże. Jeszcze się ktoś kurwa zainteresuje tobą, że planujesz coś takiego. Radzę ci wypierdalaj.

maniaku wisi mi twoja opinia. nie powiedziales tego w ryj wiec nie powiedziales nic😴

Gość kurkurrrrawaawaa
ona nie klamie napewno to nie jest prowo bo u mnie w miescie tez kiedys chodzily takie plotki a jestem z tarnowa wiec po prostu albo policja ukrywa zeby nie robic zamieszania albo to jest wymysl ludzi poprostu

Gość Dariusz Polutko
zgłosiłem ten temat do administracji właśnie spodziewaj się konsekwencji gówniaro

i? co? za to ze zadalam puytanie na forum przyjda i mzakuja mnie w kajdanki?:P jasne:D:D:D

Gość Dariusz Polutko
Zróbcie też zrzut tego tematu w razie gdyby usunięto będzie dowód. Ja już zapisałem wszystko na komputerze.

Wszystko co ma związek z zabójstwami/molestowaniem dzieci jest dokładnie sprawdzane bo istnieje podejrzenie, że wiesz o jakimś fakcie i badasz temat. Spodziewaj się odwiedzin - ostrzegałem cię.

Gość Dariusz Polutko
No to jest paragraf droga panno. Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji w mediach powodujących panikę.

Otóż to. A zwłaszcza takich drastycznych jak zwłoki dzieci z wykrojonymi narządami. Ty chyba masz zryty łeb kompletnie i czas najwyższy żeby ktoś sprawdził co tam robisz i z kim się zadajesz, że takie pomysły przychodzą ci do głowy.

http://atrapa.net/legendy/nerka.htm http://atrapa.net/legendy/porwanie.htm część z tych rewelacji to powtórzenia w zmienionych wersjach , ale na pewno jakaś prawda w tym jest, ja sam 2 lata temu rozmawiałem z chłopakiem któremu porwano kolegę w Wałbrzychu , po czym Policja znalazła martwego na jakimś wale wodnym(nie pamiętam dokładnie) oczywiście bez wątroby, 2 znany mi przypadek moje kiedyś dobrego znajomego który w wieku niespełna 40 lat trafił do szpitala po wylewie u nas w mieście, jego dziewczyna ze swoim bratem odwiedzali go w szpitalu, patrzył, poruszał oczami, na drugi dzień juz nie żył, a jego organy zostały pobrane na przeszczepy, jego brat , alkoholik(jedyna rodzina), pozwolił przekonać się lekarzowi ze umarł mózg i podpisał potrzebne dokumenty, nie chce mi sie wierzyć ze to był przypadek, znałem osobiście Mariusza i znam osobiście jego dziewczynę i jej brata, o wszystkim dowiedziałem sie w jakiś czas po jego śmierci...

Dajcie spokój, to jakaś gówniara. Nie wie, co pisze. Narobicie jej kłopotów, zaczną jej trzepać kompa, telefon, znajdą choćby jedną piracką mp3, czy program i jest uziemiona na pół życia.

hola!!! maniaku!!! sama mam dziecko i stad to pytanie!!! mieszkam w lubelskim i sie boje o wlasne dziecko!!! wiec pytam ludzi z lubelskiego czy cos o tym wiedza, czy slyszeli? nie jestes z lubelskiego, nic o tym nie wiesz, to wypad z tematu!!!! i nie strasz mnie bo sie nie boje!!! nic zlego nie zrobilam wiec sie zamknij...:O

Gość jpmjbmp
ten maniak to babeczki w kropeczki przecież:-D tak samo kurwa glupi.