Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgalmal

Zdjęcie byłej

Polecane posty

Gość malgalmal

Po roku znajomoąci i półrocznym mieszkaniu razem odkryłam,że mój facet nosi przy sobie zdjęcie byłej oraz numery jej konta bankowego.Dla jasności-nigdzie nie grzebałam-to był cholerny przypadek-wyciągał dokumenty z portfela i wypadło!! Stwierdził,że zapomniał o tym zdjęciu i wyrzucił. Potem jeszcze odkryłam,że na facebooku sprawdzał jej profil-tłumaczenie-"byłem ciekawy jak wygląda". CO WY NA TO???

a na serio, to chyba nie odżałował rozstania (znaczy jesteś 'zapchaj dziurą'), gdyby cie kochał nie rozpamietywałby eks :(

Gość malgalmal
Taie też mam wrażenie-ale czy można być "zastępnikiem"przez tyle czasu???Zwłaszcza,że do młodzieży obydwoje nie nalezymy-mamy po 40 lat!

Gość a bo to...
numer konta? to jest dopiero ciekawe

Gość malgalmal
Tak,numer konta. Wielkie Halo???Postaw się na moim miejscu-żyjesz z kimś a ten ktoś być może traktuje Cię jak plaster na rozstanie z byłą.

Gość malgalmal
Do UUU CIEKAWEJeśli uczciwie powie kobiecie co i jak to nie ma problemu-jeśli jest mądra to zrozumie-akty to akty.Mnie wkurzyło ukrywanie-i zdjęcia, i nr.konta, i faktu grzebania za nią po facebooku.Bo szczegółami z ich życia też mnie na początku znajomości uraczył ale to przełknęłam.

Tak.Robisz wielkie halo.Facet miał kobietę przed Tobą i miał do tego prawo bo ani nie był ani nie jest Twoją własnością.Nie kumasz,że była częścią jego życia i była dla niego ważna tak jak Ty teraz? :O Ja mam na ścianie jednej jębnęte fajne foty moje z różnych podróży,w tym fotki z byłymi chłopakami i mój facet mi jazd nie robi,bo teraz kocham jego,jestem z nim i tylko on się dla mnie liczy.Ale nie mam zamiaru udwać,że kiedyś nikogo nie miałam,nie kochałam..

Gość wiesz ja też czasem obczajam
profile byłych na facebooku z czystej ciekawości, nie znaczy to że tęsknię za którymś...

Gość jajko niespodzianka
Mój facet też raz na jakiś czas wchodzi na profile swojej byłej, od czasu do czasu przegląda nawet zdjęcia stare na których min. jest ona i ja oglądam je z nim i nie robię z tego afery.. rozumiem ,że ty na weszłabyś na profil swojego byłego chłopaka by zobaczyć czym się zajmuję, jak wygląda ot tak z ciekawości właśnie.. a wszystkie stare zdjęcia byś usunęła? A co do zdjęcia to mój facet dopiero z 2 miesiące temu się skapnął ,że w zakładce w portfelu ma zdjęcie swojej byłej z napisem "kocham cię" na odwrocie i wiem ,że po prostu o tym zapomniał. Jesteś przewrażliwiona, więcej pewności siebie kobieto.

Gość malgalmal
No właśnie-chodzi o ukrywanie.Zdjęciaz byłymi na ścianie-ok-sprawa jasna.Wspólne oglądanie zdjęć-ok-sprwa jasna.Mnie chodziło o to , że on ukrywa takie rzeczy.Profile ogląda po kryjomu a gdy spytałam kto to odpowiedział , że nie wie.Potem dopiero się przyznał,że to jego była.Tylko traci się zaufanie do takiego człowieka. Po diabła takie tajemnice? Gdyby robił to otwarcie to nie byłoby sprawy. Jesli do tego dodać,że ileś tam razy przyłapałam go na kłamstwach duzych i małych,których się najpierw wypierał a potem przyznawał to zaczynam się zastanawiać czy to ma sens.

Cóż, reagujesz dokładnie tak, jak obawiał się, że zareagujesz. Widać dobrze Cię zna. Nie istotne jest czy sprawdza czyjś profil. Pytanie: czy się kontaktuje?

Gość malgalmal
DO KALIBAN Tak jak się spodziewał??Nie bardzo rozumiem. A czy się kontaktuje?Nie mam pojęcia i zapewne nigdy się nie dowiem.

Gość malgalmal
Noak-typowy facet:). Impulsywna jetem-prawda-ale wydawało mi się do tej pory , że szczerość i uczciwość w związku to podsawa a wygląda na to ,że to banały. Wiesz jak się czuje człowiek,który ufa swemu partnerowi a z tygodnia na tydzień odkrywa jakieś kłamstewka, niedopowiedzenia itp? Kropla drąży skałę.Zaczynasz się zastanawiać czy i kiedy ta osoba mówi prawdę. No i proszę-miałam poradzić się w sprawie zdjęcia a wyszła nieciekawa historia związku.