Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak obrzydzić sobie

pytanie mam o śluz, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość jak obrzydzić sobie

staram się o dziecko ale przyznam, że nie zauważyłam u siebie tego ciągnącego się ślubu, przezroczystego, który wygląda jak białko kurze, mam tylko taki biały i on się tak "skupia" czy "ścina" tak mniej więcej w połowie cyklu a po połowie nie mam wcale śluzu. Czy to znaczy, że nie mam dni płodnych czy może źle "odczytuję" ten śluz i to właśnie ten jak białko kurze?

Gość jak obrzydzić sobie
podnoszę

Gość jak obrzydzić sobie
dodam, że nigdy nie obserwowałam śluzu, raz już zaszłam w ciąże i dlatego nigdy nie pomyślałam, że może być coś nie tak a teraz się zastanawiam nad tym

Gość asiasiaasiaasiaasia
a opserwujesz sie dzien po dniu po okresie? moze przeaczasz "te" dni? poza tym sluz plodny u wielu kobiet nie jest widoczny na zewnatrz, zostaje przy szyjce macicy i tam tez jest dobrze ze jest, wazne ze jest. sluz plodny to nie tylko taki przezroczysty ciagnacy sie, moze byc wodnisto bialy, szklisty, sliski. To ze nie masz go na bieliznie nie znaczy ze go nie ma. Na poprawe sluzu mozna zazywac olej z wiesiolka od 1dc do owulacji i jak juz Cie to bardzo meczy, to sprawdzaj go przy szyjce macicy.