Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoodpowiedz123123

Proszę o poradę

Polecane posty

Witam Was. Chciałam tylko zasięgnąć od Was porady, bo jestem mało doświadczoną kobietą w ' tych sprawach '. Może przedstawię sytuację wprost : biorę tabletki antykoncepcyjne drugi cykl, nigdy nie zapominam, o jednej porze, dodam, iż mój chłopak nie 'spuszcza' się we mnie. Chciałam zapytać czy jest jakaś możliwość 'wpadki' ? Martwię się. Bardzo proszę o odpowiedź ;]

nie ma, biorąc tabletki regularnie możesz uprawiać seks do konca bez obaw, skoro jednak jeszcze dodatkowo stosujesz przerywany to już w ogole nie ma opcji na ciążę, dziwi mnie w ogole to pytanie, chyba po to bierzesz te tabletki by zabezpieczały przed ciążą, jest to jedno z najpewniejszych metod antykoncepcyjnych, czym tu sie martwić?

Gość fot
oczywiscie ze jest :) wlasnie tak zostalem tata.

nie, nie stosujemy prezerwatyw, ale właśnie nie ma wytrysku we mnie, więc w sumie nie widzę opcji zajścia w ciąże. Ale wiadomo, stres jest zawsze, zwłaszcza w pierwszych miesiącach stosowania - tak sądzę

źle przeczytałam. stosunek nie koniecznie przerywany, ale skoro na ulotce jest napisane " działają od pierwszej pigułki" a ja brałam je zawsze, toteż nie widzę opcji zajścia. ale wolę zapytać kogoś doświadczonego jak tak naprawdę z tym jest

Gość blarg
tabletki sa wystarczajacym zabezpieczeniem, nie trzeba dodatkowego. ale zawsze ten ulamek procenta szansy jest, ale osobiscie nie znam takiego przypadku