Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona;-)

oddam ciuszki

Polecane posty

Gość ona;-)

witam oddam ciuszki po córci w rozm 56-86,w zamian za słodkości dla niej , stan ubranek oceniam na bdb, proszę o zostawianie swoich meili tylko zdecydowane osoby, mam dwa warunki 1. Nie pokrywam kosztów wysyłki 2. Nie wysyłam jako pierwsza

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no chyba nienormalna jestes??? wyludzanie nie przejdzie :) jak juz to pisz zeby ktos Ci ewentualnie pomógł moze jakis sie znajdzie czlowiek co zlituje sie nad ofiarą

Gość ona;-)
jakie wyłudzanie? czego? słodkości dla córki czy 13zł na przesyłkę? ech nie ważne , byłam w domu dziecka mówili że używanych nie chcę do najbliższego Domu Samotnej Matki mam 100km, nikt w rodzinie dzieci nie ma, ja nie rozumiem czemu ludzi zawsze posądza się o najgorsze

Gość ale sie boje o wlasne dziecko
napisz ogloszenie, przyklej na slupie i chetni sie znajda.

Gość ona;-)
mieszkam na wsi , nie chce prowokować niepotrzebnych plotek,a wiecie co jest najlepsze? że niedawno oddawałam zabawki też przez internet chciałam oddać potrzebującym których nie stać i odezwało się z 50osób, a ciuszków za słodycze nikt nie chce, może naprawdę nikt nie potrzebuje

Gość maniak w kropeczki
jesli mieszkasz na wsi to pewnie znajdzie sie jakas biedna rodzina, moze na innej? popytaj, a moze ksiedza zapytaj, czy nie wie komu by sie przydaly? lydzie nie chca przjmowac od znajomych darow, ale od ksiedza to moze by wzieli. biedny ale dumny:)

Gość kup tani
potrzymaj, moze ci sie jeszcze jedno zdarzy?

Gość ona;-)
akurat jestem w ciąży ale będzie chłopiec ;-) co do księdza to nasz nie jest skory do pomocy

Gość ona;-)
nie wystawiam na allegro bo nie mam czasu ani robić zdjęć ani się w to bawić