Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany;-(

Po tylu latach nadal ją kocham

Polecane posty

Gość Załamany;-(

Witam,od wielu lat jestem zakochany w jednej kobiecie o imieniu żaneta,poznaliśmy sie już w podstawówce i tam się to wszystko zaczeło...zawsze mieliśmy dobre relacje między sobą,zakochałem sie w niej... kiedy jej wyznałem wyśmiała mnie,ja sie pogniewałem... później w gimnazjum zaczeła na mnie zwracać uwage uśmiechała się do mnie, czasem zagadała, wiec znów spróbowałem i ta sama sytuacja... Teraz się nie widujemy prawie w ogóle już, jesteśmy dorośli ale gdy czasem się spotkamy np w drodze lub busie to ona patrzy na mnie,nie wiem dlaczego? Skoro mnie nie chce:-/ja ją ignoruje,(nie wiem czy to dobrze). nawet sie do niej nie odzywam. Ale ją wciąż kocham,co mam w tej sytuacji robić???

Gość Załamany;-(
Pomożecie?

Gość dwgnjvnoswgvmse
naprawdę masz tak, że kochasz ją już tak długo? da się tak? nie pomyślałabym...a jesteś pewien, że to miłość? może to głupie pytanie...

Gość łółłl szoke
tyle lat? moze to dlatego, że ta milosc nigdy sie nie spelnila🖐️

Gość ale dlaczegooooo
a ile macie lat?

Gość matko świąteczna
To już sie patrzeć na ciebie nie może ? bo zaraz niby od patrzenia ma ochotę na ciebie ? boshe co sie tu dzis dzieje .

Ma pewnie starszego od siebie partnera. A to nosi ze sobą dylematy. Każdy z nas kocha kogoś z przeszłości bardziej aniżeli tę, z którą jest obecnie... bo każda inna byłaby lepsza od tej, która śpi obok nas ;)

Gość szukam żony na kafeterii
Poznałbyś ją bliżej to byś się odkochał :)

Gość może wydoroślałeś
wyglądasz lepiej niż kiedyś i ona teraz żałuje, że ciebie odrzuciła. Moim zdaniem to, że teraz się do niej nie odzywasz, to zła taktyka. Ja bym podeszła i normalnie zgadadała, tak jakby nic nigdy wcześniej się nie wydarzyło.

Gość ale dlaczegooooo
a moze masz 3 szansę:-)??????????????????????? sproboj co ci szkodzi,skoro nadal ją kochasz

Czasem trudno o pierwszą szansę a co dopiero trzecią, trzeba mieć jakąś godność no i jaja !

Gość tttiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk
ja np. nie wiem czy bym sie odezwała do chłopaka którego kiedys kochałam ale niestety wszedzie na niebie i ziemi przesladowały mnie znaki :PP :PP po za tym zobaczyłam ze jest w moim miescie co mnie bardzo zdziwilo no i chciałam sie dowiedziec...niestgety moje wscipstwo wygrało i zadzwoniłam po wczesniejszym zanelzieniu jego firmy

Gość tttiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk
zawsze uciekałam od odpowiedzialnosci ale tym razem odpowiedzialnosc mnie chyba dogoniła

To tylko niespełniona miłość nic nie ugrasz, jeśli kobieta odmawia trzy razy to znaczy że naprawdę mówi nie :classic_cool:

Gość Załamany;-(
To co czuje to jest miłość, bo niby co... Nie chce już jej zawracać sobą głowy...myślałem ze gdy przestaniemy sie widywać to zapomne o niej ale niestety nie zapomniałem,tesknie i myśle,nie śpie po nocach.Może dlatego tak mam bo nigdy nie byliśmy razem,nie wiem... Teraz mamy po 22lata.Co najgorsze ona miała za ten czas już trzech chłopaków a ja nikogo,bardzo mnie to rani.