Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kellly jellly

Zaszłam w ciążę a dopiero teraz wiem że nie kocham ojca mojego dziecka.Co robic?

Polecane posty

Gość kellly jellly

Co zrobić w takiej sytuacji. To 8 tydzień, powiedzieć mu czy nie? ratować taki związek gdzie nic nie czuję do tego faceta?czy lepiej być samotna mama?

Gość poszukująca w trawie
jeśli to nie prowokacja, to zastanów się czy to nie hormony sprawiają? że tak myślisz...

Gość kellly jellly
wydawało mi się, że coś między nami iskrzy, w sumie był to jedno z naszych pierwszych wspólnych zbliżeń, było beznadziejnie. To jest dobry facet ale w łóżku nie ma między nami nic, nie czuję do niego pożądania, jest beznadziejnie, nie mam ochoty przez to żeby mnie dotykał, całował.

Gość niestety ale sex jest wazny
w związku, jak facet cienki to sobie go odpuść.

skoro to byly wasze pierwsze zblizenia to co sie dziwisz ze bylo bezndziejnie, skoro nawet nie zdazyliscie poznac wlasnego ciala i waszych upodoban?

"wydawało mi się, że coś między nami iskrzy, w sumie był to jedno z naszych pierwszych wspólnych zbliżeń, było beznadziejnie. To jest dobry facet ale w łóżku nie ma między nami nic, nie czuję do niego pożądania, jest beznadziejnie, nie mam ochoty przez to żeby mnie dotykał, całował" Chyba jesteś intelektualnym niedorozwojem , bo przeczysz sama sobie. Po za tym jak można uprawiac seks bez pożadania ( nie wspominam o jzu o zabezpieczeniu:O)

Gość Yebus Maximus
możesz wymyśleć lepszą prowokację, bo zwymiotuję....

Gość kellly jellly
zabezpieczenie było w postaci prezerwatywy, a po drugie iskrzyło między nami, nawet myślałam że go kocham, dopóki nie poszliśmy razem do łózka, przez to że w łóżku było beznadziejnie on stał się dla mnie odpychający, myślałam że to przez to że to 1 raz, ale kolejny też był okropny.

a moze to ty jestes cianka w lozku i lezysz jak kloda? ogarnij sie zreszta nie moja sprawa, przemysl to jeszcze, w koncu to przyszly ojciec waszego dziecka

Gość ojojojojojojoj
dlugo sie znacie?

Gość kellly jellly
a jak wy byście się czuły jaby facet się na was położył, 5 minut i po wszystkim w dodatku cały czas was całując tylko w usta że oddech nie można złapać i sam przy tym jęcząc tylko jak zarzynany świniak. Próbowalam pokierować nim żeby chociaż mnie dotykał ale on tylko swoje potrafił zrobic. odpowiadałby wam taki seks?

Gość kellly jellly
znamy się ok 7 miesięcy, para jesteśmy od 5.

Gość Yebus Maximus
trzeba było kupic prezerwatywy w aptece prawdziwej a nie w kiosku ruchu przy parafii u księdza na plebani, to by nie zakoczyła i bachora by nie było.

Gość kellly jellly
ja mowiłam mu że chce zeby mnie dotykał, przytulał i może zmienimy pozycję bo mi niewygodnie lecz on nie wiem czy nie słyszał czy nie chciał bo po chwili oznajmił mi że już a ja nie wiedziałam jakie już. Ale teraz już wiem te juz znaczyło że od doszedł. tak jakby to był jakiś wyscig.

Gość facet egoista i tyle
pewnie tylko tyle potrafił, a swoją drogą nie miał może małego?

sprobuj przejac inicjatywe od samego poczatku, wskocz na niego, zwiaz oczy opaska, sciskaj jego klate, poloz jego rece na Twoich piersiach i baw sie podziala ;) jak mu sie spodoba to juz nie bedzie chcial konczyc tak szybko :D

Gość pomaranczowa ladacznica :P
cóż pozostało urodzić lub usunąć.Alimenty od faceta i tyle w temacie. Mleko się już rozlało.......................................... A prezerwatywa wam nie pękła lub się nie zsunęła?

Gość kellly jellly
nie wiem czy mam mu powiedzieć o ciąży. On ciągle do mnie pisze, dzwoni, mówi że się martwi bo mam jakiś dziwny głos. co ja mam zrobić?

podrzucilam Ci niezawodny pomysl jak urozmaicic seks, bo chyba o to ci chodzi, sproboj-to sie przekonasz, czy dalej jest tak beznadziejnie o dziecku tak czy siak powinien wiedziec, reszta juz zalezy od ciebie