Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietulaaaa

czy to jest fajne?

Polecane posty

Gość marietulaaaa

co sadzicie o dokumentowaniu swojego zycia w postaci zdjec na facebooku? kolezanka z kazdej imorezy musi wrzucic 20 zdjec sie pochwalic co ona nie robila, kto nie byl na imorezie. jakies wyjscie wieksze, albo spacer, albo...spotkanie ze znajomymi, sylwester, zdjecia z kazdego miejsca z wakacji...tzn lans. to jest fajne? ma kolo 200 zdjec w galerii

Gość co cię boli?
co cię, co cię boli? :o

Gość marietulaaaa
widziałam droge mleczną przez koński teleskop :classic_cool:

Gość strasznezecczyale
nie mam facebooka-wiec nie istnieje!! wiec... nie moge ci odpowiedziec na to pytanie bo... nie istnieje... a tak serio, przez samo to ze nie mam facebooka znasz moje zdanie, trzymaj sie i spokojnej nocki :)

Gość marietulaaaa
nie no bo wiecie, ja tez mam fb ale mam moze z 5 czy 6 zdjec i jakos nie czuje parcia zeby dodawac caly czas zdjecia w co nowszych ciuchach i sukienkach i czekac na komentarze...nie boli mnie to, tylko jestem ciekawa, co o tym sadza ludzie po prostu. na pewno macie fb, przynajmniej wiekszosc

Gość marietulaaaa
no ja uwazam to troche za smieszne. zdjecia ze wszystkimi i we wszystkim. jeszcze ona ma taka potrzebe lansu tzn musi byc wystrojona do zdjeec i pozuje. wkurza mnie to troche:D

Moim zdaniem to głupie :o ale nie bardziej niż łażenie w gości z własnym albumem i pokazywanie swoich zdjęć z wakacji :p taka jedna z mojej rodziny ciągle tak robi.