Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatna kobieca

Poznam pana po 40

Polecane posty

Gość delikatna kobieca

witam, poznam pana po czterdziestce - najszlachetniej z okolic Trójmiasta, Pana męskiego, z silnym charakterem i inteligentnego jestem wysoka, szczupła, atrakcyjna, mam 26 lat, rude włosy i jasną cerę

Gość łółłl szoke
do czego ci taki starzec?:O dla mnie ( a jestem w toim wieku) facet po 35 roku życia, to emeryt 🖐️

Gość delikatna kobieca
miało być *najchętniej z okolic Trójmiasta oczywiscie :D łółłl szoke, lubie mężczyzn w takim wieku

Gość kurwana kurwiekurwapogania
przelec swojego ojca

Gość delikatna kobieca
mój ojciec mnie nie pociąga :) nie ma tu żadnych panów w tym wieku ?

Gość ojej to z ciebie
taka desperatka że tutaj szukasz, czy chodzi o sponsora? :-p

Gość a ja zgubiłam nick
a gdzie ma dziewczyna w tym wieku poznać ? Ja tez chętnie bym poznała, mam 27 lat zawsze sie do mnie kleja sami studenci jak gdzieś wychodzę, a nie faceci tym wieku, zresztą nie mam pojęcia gdzie w ogole bywają faceci w tym wieku, a juz nie moge patrzec na tych dzieciaków, bo nie lubie facetów w wieku studenckim czy w ogóle koło 30, dla mnie sa za młodzi

Gość nie możecie znaleźć wolnych
facetów rówieśników, tylko sponsorów? Dajcie spokój :-) Pewnie chodzi o kasę, bo starszy ustawiony, a student goły i wesoły :-D

wypij więcej :) po 50g faceci wydają sie jeszcze bardziej kolorowi po 60ml będziesz pijana ze szczęścia na sam jego widok a po setce zakochasz się na śmierć, do grobowej deski :P:P:P

Gość a ja zgubiłam nick
po pierwsze dla 27latki student to dzieciak, a jeśli chodzi o rownieśników to wielu 30 latków ma juz swoje spore pieniądze i mieszkania czy firmy, więc argument finansowy jest tutaj marny zwyczajnie pociągają mnie starsi faceci, ale nie jacyś tatuśkowie z brzuchem tylko zadbani, dobrze utrzymani :P faceci na poziomie, jedna woli równolatków inna starszych, nic w tym dziwnego moim zdaniem