Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona12

Syn się brzydko bawi

Polecane posty

Gość zaniepokojona12

Drogie mamy, powiedzcie, co mam robić, bo przyłapałam mojego syna na brzydkich czynnościach w łazience! On ma dopiero dwanaście lat, skąd on może wiedzieć o takich rzeczach, czy to w szkole go zdemoralizują? Dostał już raz karę, ale znowu to zrobił! Dlaczego on mi to robi? Teraz płakałam, że sobie żmiję wychowałam na sercu. Już nie wiem, co robić, czy on już jest zdemoralizowany, czy jest jeszcze nadzieja?

Gość bdsubvfiusdbviusfdb
Ale pierdolisz :o

Gość ona2922
Porozmawiaj z nim o dojrzewaniu ! Powiedz,że w takim wieku to nie wskazane Nie karaj za takie rzeczy Dzieci trzeba wychowywać , rozmawiać Dopiero jak to nie poskutkuje to dawać kary

Gość l2
to straszne!

Gość igyfhtbujy
Skąd jak to skąd wie z internetu na pewno ma dostęp do komputera a z resztą u chłopców to samo przychodzi daj mu spokój i trak to będzie robił niech sobie poznaje swoje ciało nic nie poradzisz a po drugie sprawdź w słoniku co to znaczy demoralizacja bo chyba nie wiesz :O

Gość zaniepokojona12
Ale on ma dopiero dwanaście lat! Dzieci w jego wieku, to jeszcze oglądają kreskówki i bawią się samochodzikami! A jak mu się coś od tego stanie?

Aj, a co mu sie może stać?! Najwyzej odpadnie mu penis, ale wtedy bedziesz mieć córkę i ona urodzi w wieku 15 lat ślicznego bobaska i bedziecie taaaacy szczęśliwi! :d