Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to wszystko

czy to jest miłość? jak uważacie?

Polecane posty

Gość dziwne to wszystko

Moja koleżanka od 4 miesięcy chodzi z pewnym chłopakiem. Wielka miłość, wybuchła z dnia na dzień, znali sie 3 dni i bum... ale do rzeczy. Nie wiem jak ona to robi ze omotała go wokół palca, robi co chce z nim. Pokłuca się on biegnie z bukietem kwiatów do niej, przynosi jej do pracy sniadania jak sam wraca z nocki, miała imienimy urodziny kupuje jej prezenty, biżuterie, perfumy inne upominki, ostatnio kupił jej telefon i kurtkę zimową, dzisiaj perfumy, a ile było innych prezntów co dostała + te o których nie wiem i nie mam pojęcia. ona już nie chce móić i przyznać się bo wie co ja o tym myśle. dla mnie to jest przesada z boku to wyglada jakby ja sponsorował, jej sie to ewidentnie podoba, jest zachwycona tym... Mam to zostawić czy wkoncu coś jej powiedzieć bo facet chyba cała wypłatę wydaje na nia a sa razem 4 miesiace. Znam go dobrze, to też mój kolega. Nie to zebym była zazdrosna bo nie mam o co ale wiem jedno ja bym napewno sobie na to nie pozwoliła i nie dopusciła do takiej sytuacji by mi ktoś ciagle kupował takie prezenty ja bym ich nie przyjeła.

Gość dziwne to wszystko
bo ona go wykorzystuje a chłopak jest ok

Gość tttiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk
zmusza go do tego czy on chce to robic?

Gość mocnyyyyyyyyy
ale z ciebie glupia zawistna pissda

Gość dziwne to wszystko
ona potrafi sobie owinąc faceta wokół palca. wprost mu nie powie kup mi to, a moze nawet i mówi ale w zartach uśmiechnie sie, puści oczko, wkreca go że nie ma kasy a zamówiła itd on dużo czasu spedza u niej w pracy, potafi go podejsc, zachecic, a on łapie ten haczyk i już biegnie jej kupic.

Gość mocnyyyyyyyyy
odpierdol sie od nich, to nie twoja sprawa debilko

Gość dziwne to wszystko
nie jestem zawistna, bo jej tego nie zazdroszcez bo ja bym nie dopusciała do takiej sytuacji. teraz jestem zawistna ale gdybym ja to była to inni by mnie uznali za materialistę i osobę która jest sponsorowana.

Gość dziwne to wszystko
mocnyyyyyyyyy debilem to ty jestes, i jak masz pisac i obrażac innich to idz gdzie indziej

Gość Angelika19
Trudno powiedzieć czy to jest miłość, ty ją znasz lepiej i wiesz czy z poprzednimi chłapakami też tak było czy tez jej tak kupowali prezenty. Mój narzeczony też mi często robi prezenty ja też go na coś nie raz naciągnę ale wiem jedno bardzo go kocham i nie jestem tylko dla kasy z nim. Więc z twoją koleżanką być może jest tak samo.