Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskraaaaaxxx

Dlaczego on Mnie tak traktuje>???

Polecane posty

Gość moim zdaniem osobistym
wiem ze takie zachowanie faceta dla każdej normalnej osoby jest 'dziwne' i nie na miejscu i tylko zwiększa pragnienie, żeby powiedział COKOLWIEK i się jakoś określił :O bo wielka mi to łaska.. a zachowuje się jak głupi dziecior :O niestety fakt jest taki, że im bardziej Ty zabiegasz, tym on ma większą satysfakcję i wie, że może sobie nie odpisywać itd więc najlepiej nie pisz już wcale ale jak musisz to napisz coś w stylu, że jego zachowanie jest głupie, że mógłby zachowac ssię jak dorosły i odpowiedzieć coś konkretnego, bo w ostateczności przecież jestescie ze soba już długo... no i że np jest Ci przykro, ale skoro tak, to jest to Twojaost wiadomość i chcesz, zeby sie zastanowił nad sobą i tym, co robi i zeby się określił czy cos :P

Gość Iskraaaaaxxx
A CO ZROBIC ZEBY TO ON ZACZAL ZAMNA LATAC ?

Gość jewyyy
Czy do Ciebie nie dochodzi to co już ludzie wcześniej Ci napisali?

Gość Iskraaaaaxxx
ZNAJAC GO TO TAK ZROBI ZE skoro mu napise ze to moja ostatnia wiadomosc to pewnie zamilknie i nie odezwie sie ;(

Gość Iskraaaaaxxx
ale jak mozna miec kogos gdzies po klotni i paru nie milych slow..on do mnie tez powiedzial zle slowa i przykre ale jakos potrafie sie odezwac a on nie :(

Gość jewyyy
Przykro to pisać ale też bym się nie odezwała. Po co pytasz tu ludzi o rade jak i tak nic z tym nie robisz.

Gość Iskraaaaaxxx
przykre jest to ze kazdy pisze ze mam go olac ale nie wie ze bycie z kims 3 lata to nie tydzien,nie da sie olac go od tak.

Gość jewyyy
Ty jakaś nierozumna jesteś...

Gość Iskraaaaaxxx
nie ze nie rozumna tylko zmeczona tym ciaglym pisaniem i dzownieniem do niego...

Gość jewyyy
To po co się pytasz? Pisz, dzwoń daj się zeszmacić do końca i pokaż mu że już na nikogo innego Cię nie stać.

Gość Iskraaaaaxxx
myslisz ze jak mu pokaze ze nie dzownie i nie pisze to mu przejdzie i sie odezwie?TAK ZEBY ZATESKNIL ZA MNA?

Gość jewyyy
Nie no skąd przecież im bardziej mu pokażesz że Ci na nim zależy tym bardziej on się pewniej poczuje i nic dla związku robić nie będzie musiał. Dzwoń dzwoń cały czas i przede wszystkim ignoruj to co niektóre dziewczyny napisały Ci już wcześniej. Po przecież to że jakaś pisze Ci że ze swojego doświadczenia by go olała to przecież jakaś bzdura. Pisz! Pisz! i Dzwoń non stop!

Gość Iskraaaaaxxx
Postaram sie nie pisac do niego i nie dzwonic ..zobacze z jakim skutkiem :(..

Gość JestemZŁA1234
Wg mnie nie masz się czym martwić. Przeszłam kiedy jeszcze mój nie był moim mężem. Do dzisiaj ma takie akcje, że lepiej przeczekać i nie zbliżać się do niego przez parę dni. W zależności od stopnia złości i sytuacji. Ale bez obaw, są faceci, którzy po kłótni wolą uciec, żeby nie psuć sobie humoru. Przejdzie mu :) Zobaczysz. Powodzenia:)

Gość Iskraaaaaxxx
Dzis juz troche pisalismy...moze mu przechodzi powoli ale nie chce jeszcze mi pewnie tego pokazac...