Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfbhasjdfba

Moja matka 51 lat zeni sie z facetem 28 lat ;(

Polecane posty

Gość jfbhasjdfba

Naiwniara zeni sie z jakims fetyszysta co lubi podstarzale mamuski. Nie moge na niego patrzec jak tu przychodzi. Mieszkam z matka. Ta mu gotuje dziennie obiadki,sratki... on czesto nocuje i zostawia brudne ciuchy do prania. Wkurza mnie to. Moim zdaniem znalazl glupia naiwna co bedzie mu matkowac i moze jeszcze sponsorowac... Prawie cala rodzina odwrocila sie od mojej matki. Moje rodzenstwo nie chce jej znac...jedynie ja udaje ze niby akceptuje. Nie mam nic do roznicy wieku,ale moim zdaniem on ja wykorzystuje. \A ta naiwniaczka nic nie widzi. Nie wiem co bedzie po slubie. Czy on bedzie chcial mna rzadzic czy co? Czy sie tu wprowadzi? ;( Mam dola...

Gość aha ii ach
ona wychodzi za mąż, on sie żeni :o madry facet, bedzie bzykał was dwie. W sumie wszystko zostanie w rodzinie. :D Ona zaś jest głupia, faktycznie.

Gość babeczki w cipeczki..
a Ty ile masz lat ? Twoja matka tez chce jeszcze zaznac troche szczescia

Gość jfbhasjdfba
jak bzykal nas 2? to facet mojej matki!

Gość jfbhasjdfba
Wiem i rozumiem to. Cale zycie uzerala sie z ojcem alkocholikiem,znosila wyzwiska, nieraz byla pobita....zero dobrego slowa. A teraz...on jej mowi jaka to ona piekna i wgl...moim zdaniem to tylko gra. Dodam jeszcze ze on jest egipcjanem!!! Po 2 miesiacach od poznania zaczal jej o slubie nawijac. Czyli dla mnie wszystko jasne : chce slub dla papierow. Klocilam sie z nim o to,ale ten probuje przekonywac ze moja matke niby kocha. Taaa jasne. Ja mam 25 lat

Gość jfbhasjdfba
nie wiem co mam robic....czego sie spodziewac ;( nie bede z tym cwokiem pod jednym dachem mieszkac matka teraz wyjechala na pare dni...a ten mi sie dzis do drzwii dobijal myslal ze moze jeszcze go wpuszcze i obiadek pod nos pffff...niech sie faka

Gość Barney28lat
I jak tam wzial slub i jak jest? w ogole masz 25, 27 lat to sie wyprowadz od matki?

Gość o jejciuu
Twoja matka ma nieźle poprzewracane w głowie,a ten jej goguś,tyle lat młodszy od niej po prostu jakiś dewiant.

Gość gość
up