Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapo porodzie

Seks po pododzie

Polecane posty

Gość mamapo porodzie

Jak jest u Was z seksem po porodzie, bo dla mnie mogl by nie istniec, moze i jest wieksza przyjemnosc teraz niz przed porodem, ale ja sie nie moge przemoc zeby robic to czesciej. Mam 4 miesieczne dziecko a seks uprawialismy zaledwie kilka razy. Jak mam sie odblokowac, co jest przyczyna takiej niecheci.

To, że liczy się dla Ciebie tylko dziecko a facet jak zwykle został tylko dodatkiem.

Gość mamapo porodzie
My tez na to czekalismy, ale jak przyszlo co do czego to... Nie powiem bylo dobrze a nawet lepiej, czlowiek lekko zestesowany jak by robil to pierwszy raz, ale nstepny raz nie odbyl sie tak szybko. Wiec dlaczego ta blokada.

Gość polak potrafi
po dodzie sex to już nie z byle kim

Gość mamapo porodzie
Nie wiem co masz na mysli z byle kim, maz to raczej nie byle kto. Chcialabym znac opinie kobiet czy tez w ich zyciu nastapila taka zmiana.

Gość polak potrafi
mam na myśli że doda fajna babka

Na początku po porodzie było mi niewygodnie i trochę się bałam ;) Czułam się jakbym drugi raz traciła dziewictwo więc nie rżnęłam się ile wlezie tylko pomału zaczynałam od nowa... nie pamiętam po jakim czasie, ale już od bardzo dawna mam tak, że mogłabym się bzykać ciągle i ciągle 😭 Wolałabym mieć chyba za niskie libido niż takie wysokie 😭 Jesteś 4 msc po porodzie, a więc hormony jeszcze się nie uregulowały, poczekaj to minie, zmieni się jeszcze kilka razy i w końcu unormuje jakoś. Do tego dochodzi małe dziecko, pewnie nocne pobudki na karmienie, cały dzień zapierdol.. poczekaj 🖐️

Gość mamapo porodzie
Dzieki troche mnie uspokoilas, racja w nocy wstaje 2 lub 3 razy bo karmie piersia i narazie tak bedzie poki nie pracuje zamierzam karmic. Zap....ol tez mam bo wkolko cos a beze mnie w domu to jak bez reki wszystko na mojej glowie, maz pomaga, ale czlowiek taki glupi ze musi po swojemu (a ja w dodatku na moje nie szczescie jestem strasznie dokladna). Bede czekac cierpliwie az wroci wszystko do normy, seks niby nie jest wazny, ale od tego zalezy tez relacja miedzy partnerami, a ja nie chcialbym przez to sie klucic ani martwic ze maz pojdzie w ..... No ale bedzie ok tylko cierpliwosc nas uratuje. :)

Gość mamapo porodzie
Podnosze.

był seks? Moja póki co robi konkurencję algidzie hehe... Ale mimo, że latam koło córki nie mniej niż ona to i tak ciężko znaleźć chwilę na relaks, a co będzie jak wróci seks-maraton?

Gość mireczkaa
4miesiące po porodzie, karmisz piersią- to normalne. Też tak miałam, bardzo małą ochotę przez pół roku, kiedy córa była tylko na piersi. Ale potem?? Słuchaj, seks lepszy niż przed ciąża, ochota jakiej nigdy nie miałam- i tak do dzisiaj, a córka ma już ponad pol roku :) Będzie dobrze.

Gość załamany mąż-
moja po porodzie przestała mieć ochotę wogóle. I tak już 10 lat. Gdyby nie koleżanka z pracy to chyba bym pod pociąg skoczył, a tak jakoś daję radę.

Gość Tak mysle...
A moze to drodzy mezczyzni wy sami zniechecacie kobiety, bo kiedy przez caly dzien na glowach waszych kobiet, jest pranie, prasowanie, gotowanie, sprzatanie, zabawienie dziecka to nic dziwnego ze pod wieczor, Wasza Pani jest zmeczona lub nie ma ochoty na seks. Moze gdyby miala mniej codziennych spraw na glowie ochota na seks by byla, a tak one nie maja czasu na takie rzeczy. Pomyslcie troszke o tym.

Gość jak rodziłaś naturalnie
to mąż i tak poszuka kochanki bo masz wiadro między nogami :o

Gość Tak mysle...
Zajeb..cie kobieta po porodzie do niczego sie juz nie nadaje super, dobrze ze faceci sa idealni i to co maja miedzy nogami zawsze jest w idealnym stanie, NIE NAWIDZE TYCH FACETOW KTORZY MAJA TAKIE ZDANIE NA TEMAT KOBIET PO PORODZIE. Widac ze malo wiedzie o zyciu.

Gość taka sobie inga
tak myślę - idź i powiedz to mojemu mężowi. Syn ma 13 miesięcy, mąż nie rozumie, że wieczorami padam ze zmęczenia. Twierdzi, że wszystko zmieniło się "po ślubie". Ślub był w ciąży, ale planowany prędzej. I nie rozumie, że to dziecko zmienia życie, a nie ślub. Eh.... masakra.

wyręczam żonę we wszystkim, prócz karmienia piersią oczywiście. A i tak ciężko znaleźć czas na igraszki.

Gość mamapo porodzie
To prawda po porodzie wszystko sie zaczyna, szkoda ze niektorzy panowie widza tylko wlasny czubek nosa. Mi maz pomoga wprawdzie musze mu mowic czy mozesz zrobic to czy tamto, ale jak powiem to robi, tyle chociaz dobrego, chociaz czesto wole zrobic cos sama niz prosic. Czasami mysle ze on sie sam domysli i cos zrobi ale z tym troche ciezko. Ale jak np. gdzies wychodze a on zostaje z dzieckiem to widzi wtedy ze nie jest tak lekko samemu no i ze nie zawsze ma sie czas zeby odpoczac. Zobaczymy jak bedzie dalej..... Mniejmy nadzieje ze lepiej....