Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszce nie staruch a ale..

czy wiek 32 lata to juz starucha?

Polecane posty

jw.

mam 173- 58kg.. ogolnie cilo lepsze niz 20l niemam cellulitu al e jakos mi czas ucieka przez palce..

Gość mentalnie zazwyczja tak
ciuchy jak 40cha - szary kolor non stop - wlosy w nieladzie i do tego wiecznie zmeczona - zero fantazji tragedia - tylko wyjatkowo nudny facet cos takiego zniesie 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
zależy czy pośladki ma spłaszczone od bujnego życia erotycznego?

Starucha? Nie słuchaj... to najlepszy wiek dla kobiety, świadomej kobiecości, która lachę kładzie na zakompleksione gówniary... :D

Gość ech......
A ja ci powiem tak mam 23 lata zawsze mazylem o dziewicy 27 -34 z loczkami :) Ciekawe jak patrzysz na młodszych... nie proponuje siebie tak tylko pytam

splko niby .. ale ten czas tak ucieka, buuuuuuuuuuuu niby ma kase , faceta ale tak fajnie miec 20lata

Gość sberennika 000022
ja ma 36 i czuje sie dopiero git:) stac mnie na wszystko, mam super prace, tylko kolesia jakos nie widze bo mam juz za duze wymagania.

Gość buhahah.......
wyrazy wpolczucia..jak sie bedziesz czula za dziesiec lat ..DZIECKO!

Gość buhahah.......
ojj boj sie boj..co z toba bedzie jak dojedziesz tej piekenj 30-stki:D bedactwo sie zalamie,ze stare juz i nikt niechce,bedziesz siedziec w domu, i zajmowac sie tylko dziecmi...buhaha..

bdo buhahaha: zauważ, że wiekszość Polek tak właśnie ma. dobija do 30 i zaczyna się domowe piekiełko, czyli dzieci i cały dom na karku. więc mam trochę racji. a ja do 30 dzieci nie planuję :classic_cool:

Gość ot co myzyzka56ert
moze dziecko by cie zmienilo znaczuy podejscie.

Gość buhahah.......
Mysle ze ta wiekszosc to laski zmalych miejscowosci, lub wioski.Wiek 30-32 lata to piekne lata..i zal czytac takie bzdury jak piszesz wyzejj.. Jesli kobieta ma glowe na kakrku , nie pozwoli sobie na to zeby byla wlasnie TAKIM KIMS jak piszesz. Pamietaj ze do tanga trzeba dwojga:P

Gość 890
koltunstwo w malych miejscowosciach to juz po 20 jestes stara panna.

do 890: to prawda :P studiuję w dużym mieście, ale w moim miasteczku dziewczyny w podobnym wieku mają już rodziny, czasem 2 dzieci :o ja jak o tym pomyślę to aż mi ciarki przechodzą. gdzie mąż a co dopiero dzieci :o może dlatego wydaje mi się, że 32 lata to już stara baba ;)

Gość Ja mam 32 lata i dziewczyny
z mojego otoczenia (rowniesniczki) dopiero zaczynaja wychodzic za maz. Ale fakt, znam tez kilka wyjatkowo zuzytych dwudziestolatek z kilkuletnimi dziecmi,uwazaja sie za stare i faktycznie strasznie wygladaja.

Gość kobuii
ja mam 33 , meza dzieciorow nie, w tamtym roku zs maz wyszlam , mmy mieszkanko nowe prace podrozokemy, mnie stac na ciuszki i kosmetyli, zAWSE ZADBNA pieknie ubrana , jak patrze na 20 kiku latki jak sie w dziedzoi i biede wpierdolily to mi slabo.. u mnie jest super i sie staro nie czuje i zuzyta nie jestem:)

Gość omora copla
ja mam 37 i czuje sie jak 20 latka

Gość facet 40.
Z mojego punktu widzenia to jesteś tartaczny towar, ale nie opowiadaj, że ciało jak 20, bo to nie jest prawda. Fakt trafiają się zapuszczone 20, ale normalna dwudziestolatka ma sprężystą skórę, twarde piersi i dziewczęcą twarz. Tego żadna trzydziestka już nie ma. Ja mam 40 a wszyscy mi dają dużo mniej, ale i u mnie widać już niestety oznaki starzenia. Ciesz się z tego jaka jesteś, roochaj się ile dasz radę bo czas naprawdę szybko ucieka.