Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black_Cherry

Aa jak Wy myślicie.? tak czy nie..?

Polecane posty

Gość Black_Cherry

To znowu ja, z tym samym tematem.. ale po prostu muszę wiedzieć co Wy o tym myślicie. Jakie są na to szanse... Witam Podejrzewam że było już sporo takich wątków, i owszem przeczytałam kilka z nich. Jednak wolę zapytać indywidualnie i opisać całą sytuację. Aa więc.. 16.10.2011 kochałam się z moim narzeczonym. Były to wtedy moje dni płodne. Naszym środkiem antykoncepcyjnym była prezerwatywa, która niestety tego dnia ''nawaliła''. Okres powinnam dostać 08.11.11/09.11.11 ..jednak opóźnił się i dopiero dostałam 14.11.11r. Rano było takie jasno-różowawe plamienie. Jakoś tak w południe pojawiło się krwawienie ale mniej obfite niż zwykle. Na dzień dzisiejszy mój okres nie jest tak obfity jak to zwykle miałam podczas normalnej miesiączki. Zwykle podpaskę zmieniałam około 6/7 razy dziennie, teraz wystarczy że zmienię z 3 razy. Czy jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży.?

Gość Aniula.098
okres można mieć do 3 miesiąca

Gość Moim zdaniem nie ma
ciąży. Dostałaś okres i ok. Kto powiedział ze jeśli jest nieco inny to zaraz to ciąża? Piszesz że masz krwawienie a to zasadnicza różnica -bo pomyśl logicznie z czego miałyby lecieć te 3 podpaski krwi jeśli byłaby ciąża?? Jeśli masz wątpliwości to zrób test choć moim zdaniem to bez sensu. Ale widzę że wiele dziewczyn się wkręca i nie wierzy w logiczne wyjaśnienia. A gwoli ścisłości w ciąży NIE MA okresu. Może być plamienie albo krwawienie ale to NIE JEST okres!!