Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unattainable9199

Postanowiłam się zmienić w stosunku do chłopaka

Polecane posty

Hej,jestem z chłopakiem 2 lata na początku było ok ale od roku zawsze coś odpierdalam ;( krzywdze i ranie chłopaka a on mi na każdym kroku wybacza.. :(( poprosiłam żeby dał mi pół roku na zmiane jak coś odwale to powiedziałam że odejdę i dam mu spokój. Bo nie moge już patrzeć jak go krzywdze.. czy to jest dobra opcja ? Kocham go bardzo mocno :(

Gość triplet
chyba jemu pasujesz :) a gdyby było inaczej to już dawno schroniłby się na drzewie ale widocznie nie jest źle i razem improzujecie związek oparty z lekka na sympatii a czasem na dotykaniu i pocałunkach, czyli jak to mawiają mizdrzenie :) skoro się już dogadaliście to teraz szkoda się niszczyć nawzajem i kąsać, kąsać się można z sympatią ale to kąsanie to bliżej miłości jest niż wredne, natury nie oszukasz, będziesz jeszcze długo błądzić zanim dojdziesz do wniosku, że jesteś w stałym związku a oznaką dorośnięcia będzie to , że zjecie razem obiad wspólnie przygotowany i bez kłótni, każde ma wiedzieć co i jak przygotować w kuchni, sprawdzić się nawzajem i będzie fajnie :)

Gość triplet
to jest największa zagadka naszego życia, że się różnimy a czym bardziej kobieta zaskakuje swojego faceta to facet chce zaskoczyć swoją kobietę i wtedy się nie nudzą w związku :) gdy w związku następuje nuda to wiesz jak jest , pojawiają się zdrady i rozwody, takie zycie :)

Gość DARIA1234567
a moim zdaniem robisz z siebie tutaj ofiare jak to go bardzo kochasz a w rzeczywistosci nie masz skrupolow zeby go oszkiwac, zeby mu odpierdalac rozne akcje? szczerze to szkoda chlopa i tak zapewne duzo z toba wycierpial