Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 1,80wzrostu

Dziewczyna 1,80wzrostu

Polecane posty

Gość nastazja189
Autorko szkoda że nie chodzisz ze mną do klasy :) u mnie najwyższa dziewczyna ma 191 cm a chlopak 202 cm :) są jeszcze z 4 dziewczyny co mają ponad 180 cm, więc nikt by Ci nie mówil, że jesteś wysoka :)

Gość frecf
w top model wszytskie maja po 180-181

mam siostrę ktora ma 184 cm i jest zajebista. wysoki wzrost to nie jest powód do zmartwień a raczej do zadowolenia

Gość dokładnie - to pytanie trafia
ja mam 177 i ważę 55, stanik mam 75C, w pasie 61 cm, mam męża - on ma 190 więc mogę ubrać normalnie szpilki na 8 cm obcasie jak gdzieś ide z nim, głowa do góry, ja nigdy nie chciałabym być niższa, ja zawsze miałam mega powodzenie, w liceum miałam ksywę "modelka" ;)

też byłam nieśmiała, ale zrobiłam z tego atut, a nie wadę, pamiętaj - nie musisz nosić niewygodnych szpilek żeby mieć długie nogi - wiesz czemu niskie kobiety noszą szpilki? żeby mieć długie nogi, a ty już je masz ;)

myslę ze gdybym nie była taka wysoka to bym wcale nie miała mega powodzenia bo z twarzy jestem przeciętnie-ładna, ale rzucam się w oczy bo jestem wysoka :)

Gość nie mam pytan
ludziska na jakiej planecie zyjecie wszystkie najlepsze topmodelki jak heidi klum, gisele bndchen,naomi campel itd. sa wysokie. A tu jakies laski pisza ze lepiej miec 1.50cm CO? lepiej byc kurduplem, karlem ??? nei mam pytan jak ktos ma tak malo wzrostu to wyglada jak dziecko, lub kulka. Te wysokie laki sa najladniejsze i maja super dlugie nogi

Gość Do saaewrer
No, wszyscy to nie, bo ja na Ciebie nie lecę

Gość mam_super_chłopaka
Ja mam 176cm i wszyscy mnie podziwiają za wzrost i jestem z niego dumna.Mam chłopaka 2cm wyższego wiec szpilek nie założe ale wcale mi to nie przeszkadza:)Więc autorko wcale sie nie przejmuj i ciesz sie że jesteś taka wysoka:)

Ale to, że jestes wysoka, to nie powinien być twój kompleks, a raczej atut :) masz za pewne długie nogi i pokazuj to :) a to, ze gdy staniesz przy koleżankach, a one sięgają ci do łopatek, to powinien być ich kompleks, a nie twój :)

Chciałabym być niższa,bo mój chłopak (też 180 cm) ogląda się za niższymi dziewczynami :(-takie ok 165-175.I opowiada,że jego ostatnia dziewczyna Jagoda miała bardzo piękną i figurę i chodziła w 12 cm obcasach ;/

Gość Piękna i przebiegła - to ja!:D
Autorko - ale masz tragicznego chłopaka, sorry, ale naprawdę jakiś niewypał. To mu powiedz, że Ty przy swoim poprzednim facecie o wzroście 198cm spokojnie mogłaś nosić wysokie szpile, a przy takim wypierdku to niestety nie za bardzo. I oglądaj się przy nim za wysokimi facetami :D Którzy nomen omen na pewno zwracają na Ciebie uwagę :)

Gość onnnaaaa:)
Dzieewczyno 1,80 olej to, włoż szpilki i patrz na swego faceta z góry:)

Nie przemogę się założyć obcasy-marzę o takich 12 cm ale to nieosiągalne.Wtedy będę miała 192 cm :/

Gość Kontynentalnoglobalna głupota
E tam, wszystko jest możliwe :) Może poznasz chłopaka 2metrowego, a wtedy i 15cm będziesz mogła założyć :)

Tylko już bez butów na obcasie jestem wyższa od większości ludzi na ulicy A co dopiero w szpilach :/.Już teraz na mnie wszyscy zwracają uwagę i komentują i to wcale nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu... :/

A ile masz wzrostu,że tak twierdzisz?Faceci raczej wolą dziewczyny 164-174...

Gość zmiana na bociana
ode mnie jestes nizsza i nawrt dolozenie szpilek nie zmieni tego stanu. zawsze lubilem wysokie kobiety

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja mam 178cm i jestem zadowolona ;) Wole byc wysoka niz mialabym byc niska. Wiadomo wolalbym miec 170/172cm . Ale juz od jakis 2 lat nie mam z tym kompleksu. Zawsze bylam wyzsza i juz mi to nie przeszkadza ;) Teraz nawet nosze szpilki (lecz tylko gdy nie musze jechac tramwajem) ... autobusem daje rade ;P Pomysl sobie o modelkach ;) przzestan sie z tym kryc i pokaz swoje atuty ;)

Gość bvbnnmmzx
:D