Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze ale wpadka

słuchajcie babka

Polecane posty

Gość kurcze ale wpadka

pisała mi pracę licencjacką i zakrzyczała sobie 2700zl ,pracę robiła długo i dostałam za pracę 3 ,poprawiała ją również za długo i ogólnie słaby kontakt był .Przed obroną miała mi pomóc w pytaniach pisałem smsy,maile,dzwoniłem bez odezu olała mnie ,dobrze że zapłaciłem jej 2000zl powiedziałem ,że reszte dostanie po oboronie.No ale jak ją bardzo potrzebowałem to mnie olała ,obroniłem się .Ona po miesiącu pisze teraz ,że czeka na przelew...chyba ją pogieło? .Ma maile,smsy czy może mi jakoś zaszkodzić?

Gość kurcze ale wpadka
?

ale to nie jest karalne? jak będzie chciała Ci zaszkodzić, to sama wpadnie. Sprzedaż nieopodatkowana jest nielegalna. Jedyne co może, to nasłać na Ciebie kolesi...

Gość asdfbfg
kurwa 2000-2700 za prace licencjacka ... ja pierdole napisal bym ci ja za 1500 pln i wycałował rece. do pracy licencjackiej nie trzeba preprowadzac zadnych badan, jest to praktycznie kopiuj wklej przepisane swoimi zdaniami + dodanie przypisow skąd zaczerpniete. swoja prace lic. pisalem 6 dni. 50 stron. wymagania było od 40 do 60.

Gość apaulina
kurde to ja za 500 zł ładna prace napisałam na 4 co prawda ale za bardzo promotor sie nei czepiał chlopaka a tu tyle kasy? no szok

Gość apaulina
a i dodam ze pisałam mgr a nie licencjacką

Gość asdfbfg
do jakiego licencjata badania??? koze jakas ankieta ale badania? , pisalem tylko z administracji , stos. miedzynarodowych. srednio bralem po 800 pln. wuzgledniajac wszystkie poprawki promotora.