Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 no własnie

Dobry puder do cery z problemami. Kto może coś polecić

Polecane posty

Gość 12 no własnie

Nie mam w swoim miasteczku porzadnej drogerii. Nikt nie doradzi nie pomoze. Kupiłam już 3 i wszystkie albo za jasne albo wyglądam jak po samoopalaczu albo w ogóle nie kryją...

Gość koloru to ci nikt telepatyczni
nie dobierze, ale jeśli szukasz dobregokryjącego i matujacego podkladu to polecam estee lauder double wear bądź prawie rownie dobry a tańszy revlon colarstay

Gość koloru to ci nikt telepatyczni
ach teraz doczytałam że chodzilo ci o puder:P niestety nie doradze

Vichy, Aera Teint Mineral (Mineralny podkład pudrowy SPF 20) Vichy Ultra lekki podkład idealnie ujednolica skórę i naturalnie ją rozświetla. Zawiera 96 % minerałów, idealnie ujednolica skórę i naturalnie ją rozświetla. Przeciwdziała jej wysuszeniu i nieestetycznemu błyszczeniu. Z każdym dniem skóra wygląda zdrowiej i bardziej promiennie. Kaolin - redukcja błyszczenia Miedź - rozświetlenie skóry Cynk - wygładzenie powierzchni skóry Krzem - ochrona Magnez - przeciwdziałanie wysuszeniu skóry. Hipoalergiczny, bezzapachowy. Zawiera filtr mineralny SPF 20. Dostępny w 4 odcieniach. Opakowanie zawiera też pędzel do nakładania.

Gość Garnek z bigosem
Lirene city matt, kolor naturalny, sama mialam troche problemow z cerą. Podkład fajny, matuje i równo zakrywa niedoskonalosci, nie wysusza cery...Aha i portfela tez ci nie wysuszy bo 2 dyszki kosztuje.

Gość htrhtytrh3w
vichy dermablend....ale on tworzy doslownie maske..tzn sama dokladajac kolejne warstwy pudru uzyskujesz efekt taki o jaki ci chodzi.... do tego roz lub brazujacy....rozswietlacz na skronie?... albo revlon color stay.....lepszy moim zdaniem od "double wear" estee lauder... albo po prostu popros pabnia w aptece o probke dermablend vichy i stosuj ja tylko na miejsca ktore chcesz ukryc(jako korektor)a na reszte buzi cos delikatniejszego....albo ciensza warstwa chociaz.... po co maske z buzi robic?... chociaz ja akurat tak sie maluje:)tzn lubie taki efekt "tapety":)

Gość htrhtytrh3w
lirene?dajcie spokoj...przeciez on nic nie kryje....a dziewczyna tego co czytam chce ukryc to czy owo.... ja w tej chwili mam dermablend...trwaly,matowy,kryjacy...o to mi chodzi...szkoda tylko ze u mnie w miescinie kosztuje 95 zl...na allegro widzialam za 60 pare...

VICHY tam znajdziesz megadobre kosmetyki Tyle że drogie Ja Ci polecę serię DERMABLEND Podkłady czynią cuda!!!:)Super kryją, extra rozprowadzają i nie dają efektu maski POLECAM

Gość htrhtytrh3w
i jeszcze cos....czekalam latem na przesylke z pudrem a moj wykonczyl sie juz co do kropli!i kupilam 2(!)i 2 byly do d...y!(rimme-36zl?l i maybellin czy jak tam to sie pisze) zdenerwowalam sie strasznie bo co maja powiedziec kobiety ktore nie stac na drozszy podklad a chca ladnie wygladac????? za 30 zl nie kupi sie nic.a i za 40 to nie wiem.... no,chyba ze nastolatki,albo dziewczyny ktore nie maja zadnych problemow z cera....zal....

Gość htrhtytrh3w
rimmel i maybelline...

Gość dermablend
fakt ze dobrze kryje ale się strasznie swieci

REVLON Color Stay.Wypróbowalam wiele podkladów i w koncu trafilam na Revlon-a.Nie zamienilabym go na zaden inny.Swietnie kryje,matuje(nie uzywam zadnego pudru,tylko delikatny roz na policzki) i ogolnie jest zajebisty!

Gość ja juz znalazlam
Eee tam. Dermablend jest naprawde dobry. Tylko dosc gesty i trzeba uwazac by maski nie zrobic. Ktos tu polecal Area Taint mineral z Vichy. Uzylam kilka razy i dostalam wysypu niespodzianek na twarzy. Tak wiec..ja odradzam. Pozniej kupowalam Clinique. Dobre ale drogie. Choc dalej szukalam czegos lepszego. Teraz od ponad 2 lat uzywam La RochePosay Toleriane Teint. I nie zamienie na inny. Uwazam,ze jest super. Nie daje efektu maski, nie powoduje przykrych niespodzianek. A jak juz cos wyskoczy to pokrywam to cos korektorem. Aby wszystko trzymalo sie odpowienio dlugo opruszam na koniec twarz pudrem sypkim. Polecam transparentny z Clinique. Choc kiedys uzywalam transparentnego z Bourjois i tez byl dobry. To chyba tyle.

Gość rózowakamyzelkazfutrem
astor z pedzelkiem jest super, loreal z czerwona koncówką, z tanszych mannhattan czy jak to sie pisze, taki niebieski

Gość rózowakamyzelkazfutrem
a jakie macie problemy? bo ja mam tradzik podskórny, grudkowaty i to chyba najgorsze co moze byc;/ cera wyglada jak tarka

Gość htrhtytrh3w
ale za to wlosy masz pachnace;) tez mam czasem taki podskorny problem i do du...y to wyglada bo co nalozysz to tylko podkreslisz ten defekt:( a juz o rozswietlaczu to w ogole nie ma mowy...