Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Issabell

Ile czeka się na decyzje o rodzinnym ???

Polecane posty

niech mi ktoś wyjaśni , mam 4 letnie dziecko ..chce otrzymywać rodzinne dochod mam najnizszy krajowy , i teraz tak skaładm jutro zeznanie podatkowe i wniosek ...wiec ile bede czekac na decyzje?? i czy dostane pierwsze pieniadz ejuz wtym miesiacu ?? czy dop w nastepny?/

Gość amingora
>> Świadczenia rodzinne wypłaca się nie później niż do ostatniego dnia miesiąca, za który przyznane zostało świadczenie rodzinne. >> W przypadku złożenia wniosku w sprawie ustalenia prawa do świadczeń rodzinnych po 10 dniu miesiąca, świadczenia rodzinne za dany miesiąc wypłaca się najpóźniej do ostatniego dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono wniosek. Np. jeśli złożymy wniosek 11 marca, może się okazać, że przyznana pomoc wypłacona zostanie dopiero 30 kwietnia.

Gość nf.szmx mxlkmjngvf cm
ja składałam 21 wrzesnia 3 pazdziernika donosiłam papiery a decyzja była dopiero tydz temu pieniadze po 20 listopada...dostaniesz najwczesniej koniec grudnia

no cóź ..trudno Ale słyszłam jeszcze że jest możliwość że przy słabych dochodach dostanie sie zaisłek wstecz czy to plotki?

A to jakie pappiery donosilas przeciez tam wystraczy tylko zasw o dochodach z porpzedniego roku czy cos sie zmienilo?

Gość amingora
zasiłek wstecz?nie słyszałam zaswiadczenie z US za 2010 a z pracy to róznie-ostatni miesiac a jak sie niedawno zaczeło pracowac to za pierwszy pełny przepracowany

Gość nf.szmx mxlkmjngvf cm
to nie masz szans na rodzinne