Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinka333333333

Mam męża, a zauroczyłam się w kimś innym... :(

Polecane posty

Gość Tinka333333333

Jestem z mężem 3 lata po ślubie. Od jakiegoś.. miesiąca jestem zauroczona w moim koledze z pracy. Non stop myślę o seksie z nim:( mam już tego dość, to przeszkadza w pracy i sprawia, że nie mam ochoty na pieszczoty z mężem.

Gość Tinka333333333
Dzięki za poradę. Niesamowicie mi pomogłeś

I co zrobisz? Czy ten kolega z pracy podrywa Cię?Kusi? Czy zgodziłabyś się,gdyby do czegoś miało dojść?

Gość Tinka333333333
Jestem niewierząca :) A poza tym ja nie chcę rozwalać związku, tylko skończyć w obsesją na punkcie kolegi :(

Gość Tinka333333333
On nie wie o tym... Ale mnie podnieca niesamowicie. Kiedy mąż się do mnie dobiera wyobrażam sobie JEGO. Nie moge się skupić, kiedy słysze w pracy JEGO głos, to od razu... mam mokro :)

Gość mialam podobnie ja ty
tzn udane malzenstwo, a tak strasznie wpadlam zauroczylam sie kims, w sumie nadal jestem w tym bo to pomimo 11 misiecy nie minelo choc jest mniej intensywne, miedzy nami nic nie bylo, rozsadek wygral ale dusza :( cierpie do dzis i takiego koszmau nigdy wiecej, to jest jak alkoholizm nigdy nie minie

Gość xxl-men
Ja tez nie widze zadnego problemu. Jezeli masz ochote na seks z nim - to do dziela. Przeciez nie musisz sie ze swoim mezem rozwodzic.

Pocieszające jest to,że to zwykłe pożądanie,instyntk,sama nie wiem-ale mimie Ci za jakiś czas-jak nic się w tym kierunku nie wydarzy,to znudzi Ci się.Mało tego,może przyjść i taki dzień kiedy pomyślisz sobie "co ja w nim widziałam" w sytuacji jak byś się z nim przespała-myśli będą podobne.Zaspokoisz swoje potrzeby ,a później będziesz żałować bo nie wyda Ci się taki fantastyczny jak teraz.

Dobra, jest druga opcja: orzygaj go, powiedz, że masz na niego ochotę bo zawsze cię pociągali faceci o gejowskiej urodzie, puśc soczystego bąka jak się będziesz z nim całować lub tym podobne. Wtedy zamiast o nim fantazjowac zaczniesz go skutecznie unikać że wstydu :D Wodzu

Gość ballbusting za darmo
o, skurwysyn wrócił z wojska

Gość Tinka333333333
@nei_nei po prostu genialne :P

Gość FACET.FACET.FACET.
walnij się młotkeim w łeb, to pomaga

Gość mateuszw1990
Dlatego ja sądzę że powinnaś coś zmienić no w innych krajach to normalne dlatego tak mało ludzi bierze ślub cywilny lub małżeński . Może namów męża na truj kont, albo czworokąt . A najlepiej to w eś rozwód z tego powodu że do twojego życia małżeńskiego weszła niechęć do męża. Skoro podoba ci się jeden facet jesteś na niego napalona ale nie wież czy ty mu się podobasz . W ogóle jak ci takie rzeczy w głowie to nie było się trzeba żenić :))

Daj mu do zrozumienia, że masz chęć na niego i zrób to (ale w prezerwatywie ). Może ci przejdzie albo się zmniejszy. Ja też tak miałem z koleżanką w pracy. Przez 2 lata sporadycznie się kochaliśmy a potem po zmianie pracy drogi się rozeszły . Ale dzwonimy i już 20 lat z życzeniam imieninowymi i wtedy wspominamy jak nam było miło. A ona mi kiedyś powiedziała, że jak stawałem przy jej biurku to jej się robiło mokro.