Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemajaca przyjaciol.

chcialabym miec dobrego kolege do rozmow:-)

Polecane posty

Gość TomRap
Która jeszcze szuka przyjaciela? Facet, 37lat, Wrocław, woli rozmowę w 4 oczy przy kawie niż przez bezduszny komputer. Chętnie nawiąże znajomość.

Gość mozejamożeja
:) :)

Gość kobietka1
gdybym była z Wrocławia to bym skorzystała;)

I tak właśnie jest z wami kobietki. Przychodzi co do czego to... może, chyba, ale coś tam Nie ma już konkretnych kobiet?

Gość kobietka1
nie jestem z Wrocławia

Gość zraz
kobietka żadnych spodni nie przoczy

Gość zraz
tzn. PRZEOCZY

Gość Wadi
A ty ? :-)

Gość Wadi
A może jakieś kryteria i oczekiwania ?

No wiesz, od przyjaciół oczekuje się różnych rzeczy np. akceptacji, zainteresowania, oparcia, lojalności oczywiście. Przyjaciel powinien być osobą obiektywną, potrafiącą zaakceptować ciebie takim jakim jesteś, potrafiącą wczuć się w twoją sytuację, zrozumieć ciebie, ale też powinien wtedy kiedy trzeba postawić do pionu ;) Wadi -> a ty jakie masz kryteria i oczekiwania ? P.S. Jesteś kobietą czy mężczyzną ?

Ja mam 29 lat i nie pogardziłbym fajnym przyjacielem/przyjaciółką w celach pisania o pierdołach :) Nie jestem zbokiem jakby co :P

tajemnica_on -> Ja mam 30 lat i też nikim nie pogardzę :D Zboczona też nie jestem... jak by co ;)

Gość Wadi
Myślę iż nazwać kogoś przyjacielem można dopiero po jakimś czasie i po doświadczeniach które nas w tym utwierdzą .

Wadi -> Dokładnie, masz rację. Ja tylko opisałam jaki przyjaciel powinien być :)

Gość Wadi
Tak właśnie powinien taki być ale w życiu nigdy nie wiemy na kogo trafimy i jakim okaże się człowiekiem a net to naprawdę loteria bo tu możemy liczyć tylko na szczerość rozmówcy bo czyż ty wiesz kto z tobą pisze albo ja wiem kto jest po drugiej stronie ?

Wadi -> Niestety tego nie wiemy i tak jak piszesz, na przyjaźń trzeba zapracować, potrzeba na to czasu. Z drugie strony też musimy komuś dać ten kredyt zaufania bo jeśli będziemy przesadnie ostrożni to w końcu nie będziemy w stanie chyba nikomu zaufać. A i w życiu też się okazuje różnie. Osoby które uważałam za prawdziwych przyjaciół i które się za takowych podawały już chyba o mnie zapomniały. Ale na szczęście ci prawdziwi zostają. U mnie została taka jedna osoba i mam nadzieję że będzie trwała dalej i że różne przeciwności losu nie zepsują tego.

Gość Wadi
Myślę że mamy podobne zdanie na ten temat . Ja już muszę kończyć moją obecność na tym topiku , dobrej spokojnej nocy tobie życzę . ;-)

Gość Wadi
Miłej słonecznej niedzieli życzę ...